reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Widzę, że humory dopisują:)
Ja mam takie wymiona,że pakuje je w takie sportowe z pepco i jest ok. Te z h&m typowo do karmienia mi się nie sprawdziły, bo mam spore piersi a i obwód mi się zmieniał.
Koszule typowo do karmienia mam 2. Są fajne póki się guziki nie urobią bo potem się same odpinają :p

LaNina ja Ci powiem, że u nas akurat Ukraińców nie ma do prac remontowych. Pewnie mają terminy zajęte :-D

U mnie lekki deszcz i przejasnienia. Jakoś sił nie mam na nic. Teść w łazience patrzy czy przypadkiem fachowcy nie zniszczyli izolacji na podłodze, żebyśmy po pierwszym prysznicu nie zaleli biur na dole :baffled:czekam na wieści w napięciu. Jeśli bd ok to w poniedziałek montaż rolet i na Mikołajki jestem u siebie :)

A u nas od rana do 16 nie ma prądu, co równa się brak prądu, co równa się brak sprzątania, gotowania itd [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Jedzenie M dowiezie, ale my dziś zdajemy mieszkanie i chciałam czyste zostawić a tu d. pa [emoji3] zostaje mi żarcie czekolady [emoji23][emoji51][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Ja bym chetnie zobaczyla snieg ale na zdjeciach :) albo gdzies w innym miescie .. Tutaj nikt nie zaklada opon zimowych i generalnie boje sie jezdzic po sniegu... No i jak tylko spadnie troche to szkoly pozamykane :) w pierwsza zime to sie smialam ze w polsce to szkoly bylyby zamkniete przez kilka miesiecy jakby tak ludzie panikowali jak tutaj :)

A tak z dobrych wiadomosci... Dzisiaj piatek :) hahah jeszcze 8 miesiecy temu to byl moj dzien wina :)

No i zaczynam 8 miesiac i odliczanie, od dnia dzisiejszego rowne 60 dni !!!

Do góry