reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu - ja kupowalam biustonosze w h&m, tanio. TYle, ze jak sie ma male cycki to ok, ale jak wiekszy rozmiar to chyba potrzebujesz cos "mocniejszego"

.jagodka - powodzenia na sesji! Oczywiscie czekamy na zdjecia :)

Tutaj tez bialo i lekki mroz

reklama
Turlu ja miałam tylko jeden stanik typowo do karmienia ale nie pasował mi wogóle dlatego mam takie sportowe bawełniane, mam takie piersi że bez problemu mogłam je wyciągnąć do karmienia. Koszule do karmienia też mi nie pasują i mam takie zwykłe tylko z guzikami z przodu sięgającedo brzucha

Ja mam piersi mocno związane z klatką, więc koniecznie musiałam mieć coś typowego do karmienia. Mojego 70f chyba w h&m nie ma, więc ja celowałam w allesa (takie ładne wyjściowe) i esotiq (bezfiszbinowce na początek)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Turlu ja miałam tylko jeden stanik typowo do karmienia ale nie pasował mi wogóle dlatego mam takie sportowe bawełniane, mam takie piersi że bez problemu mogłam je wyciągnąć do karmienia. Koszule do karmienia też mi nie pasują i mam takie zwykłe tylko z guzikami z przodu sięgającedo brzucha
Ja tak samo :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry