reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U nas też nic nie było, dowiedziałam się z ich FP, bo mam ich polubionych na FB. Bilety na 4 występy rozeszły się migiem. Na szczęście dziś brzuch mi się nie stawiał, wiec mogliśmy pójść, bo już się bałam, że przepadnie.

Grabcia trzymam kciuki i wspolczuje. Ciezko mi sobie wyobrazic co czujesz.
Elena ja trafilam takich majstrow ze polece ich kazdemu i wlasna krwia sie pod tym podpisze, nie widzialam jeszcze takiej dbalosci o szczegoly i pracowitosci. Ale to panowie z Ukrainy, im sie jeszcze chce pracowac bo tym naszym to sie troche juz w glowie miesza.
.jagodka ja w pazdzierniku widzialam smile na zywo, tez mi sie bardzo podobalo. Wczesniej byla neonowka, tez sie usmialam. Lubie takie lekkie rozrywki.
Ja zaczelam juz zycie na kartonach. Lekko nie jest ale jak sie chcialo to sie ma. Troche sie przeziebilam, meza mam ochote czasem zastrzelic ( na jego nieszczescie umiem strzelac) i w sumie tyle u mnie.
Zdrowia dla nas wszystkich: )

La Nina ja też na karton ach, ale od poniedziałku już na swoim [emoji4]ledwo żyje po calotygodniowym pakowaniu dobytku, a tu jeszcze remont [emoji33]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Wróciłam z przedszkola... Uff... Ciężko było bo wszędzie chodniki śliskie. Do przedszkola mam nie daleko bo jakieś 1,5km ale muszę pokonać tyle schodów że się zdrowemu odechcewa. Miłego dnia ☺

U mnie cudownie biało<3 moje wewnętrzne dziecko uwielbia taki śnieg:D
Dziś sesja zdjęciowa:O Trzeba będzie pazury pomalować. Czekam na teściową i jak wróci, to lecę do sklepu po prezent dla męża i koleżanki Klaudii, bo w tą sobotę kolejna impreza:/ Potem będę się robić na bóstwo:p Mam nadzieję, że normalnie dojedziemy bez poślizgów a tą sesję, bo to drugi koniec miasta, a cały Lublin podobno sparaliżowany może do wieczora ogarną ten śnieg, o ile znowu nie dosypie:p

U nas też biało, ale i mokro więc robi się raczej ciapa i plucha taka paskudna...
Ach jagódka jak o Lublinie wspominasz to mało mi serce na pół nie pęka tak tęsknie za swoim rodzinnym miastem. Pewnie do tego macie lekki mrozek i jest pięknie..?
Ktoś pisał o rwie kulszowej-zdecydowanie masaże pomagają no i nacieranie amolem tych miejsc (zadanie dla partnera). Ja przechodziłam na szczęście do tej pory tylko raz i umierałam z bólu, spać nie mogłam.
Ja dziś ogarniam chałupkę, piekę ciacho bo znajomi właśnie z Lublu przyjeżdżają i chyba się wybiorę po koszule do karmienia..
Wczoraj też zadzwonili, że jest wózek do odbioru ale pojedziemy po niego dopiero za tydzień, na pewno wrzucę w wyprawkowe :) I fotelik też już czeka, razem z bazą ;-)
Nie wiem tylko gdzie kupić staniki do karmienia. Jeszcze się z tym wstrzymam, ale przez Allegro odpada-wolałabym zmierzyć, firmowe sklepy mają paskudnie drogie i sama nie wiem.. Albo zmierzyć jakiś firmowy, drogi i szukać go w necie żeby był tańszy.
I mam nadzieję, że będę miała pokarm i wytrwam drogę przez drogę mleczną!:p
Grabcia-zdrówka!!!

reklama
A u mnie dzisiaj taka typowo wiosenna pogoda, chłodno ale słonecznie...
Grabcia trzymaj się, oby Ci tam w końcu pomogli
jagódka czekamy na efekty sesji

Do góry