Grabcia123
Fanka BB :)
Po za tym chyba lepiej od malutkiego nauczyć takich "naturalnych"
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno ze względu na intensywny rozwój mózgu i pęcherzyków płucnych w 8 lepszy jest 7 lub 9 miesiac, żeby właśnie ten proces rozwoju przebiegal w spokoju w brzuchu badz inkubatorze, takie krążą w internecie informacje, jednak większość lekarzy nie potwierdza, nie ma też chyba wiarygodnych badan ze lepiej w 7. Każdy dzień w brzuchu ma znaczenie. Natomiast szansa na zdrowie takiego wcześniaczka jest juz bardzo duża i trzeba być dobrej myśliGrabcia będzie dobrze, moja babcia mi ostatnio mowiala że widziała jakis program o wczesniakach i mówili ze lepiej jak się je ur w 7 mc niż w 8, ale nie wnikałam dlaczego.
Nuśkaaa też chyba kupię z pianki wysokoelastycznej tyko że z kokosem. Znalazłam taki z Hildinga, chyba dobra firma.
Weekend należał do udanych w końcu mam w domu łóżeczko i kołyske, szafa zamówiona, trochę ciuszkow też zakupionych ( w zasadzie to już mam 10 szt body z dł rękawem i 4 z krótkim roz 62 więc body chyba mi już wystarczy).
Dzisiaj byliśmy w kinie na Pitbullu i mały postanowił się pobawić maminym pecherzem, momentami myślałam że nie wysiedze.