reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja kiedyś działałam w Szlachetnej Paczce. Super sprawa, do dziś pamiętam jak pojechaliśmy do rodziny z paczkami a chłopczyk na ok 7 letni biegał po domu i cieszył się że dostał w paczce budyń w proszku... Teraz z tego co mi wiadomo jest im o wiele lżej.
Ale były też rodziny, które nawet nie otwarły nam drzwi albo wyskakiwały do nas z pretensjami, że mamy z nich biedaków nie robić. U mnie w okolicy rodzin biednych z małymi dziećmi nie ma albo dobrze się kryją, że jest im ciężko.
Kasia.zosia może jak chcesz zrobić komuś paczkę to zainteresuj się właśnie tą Szlachetną Paczką? Tam jest mnóstwo rodzin z małymi dziećmi.

reklama
U mnie ostatnio kilka dni na śniadanie jabłka w cieście :) zosia uwielbia, smaże jej na oleju kokosowym i maja fajny smak :)
Udało mi się wczoraj zamówić prawie wszystkie prezenty na swieta, trochę musze wysłać dzieciom do Polski, trochę dostane z Polski, jakoś się zorganizuje te święta :)

Rozmaryn super, że wychodzisz. A jak ten test wchłaniania wyszedł? Czemu od idiotów? Że na siłę Cię położył zamiast dać inne leki?

Rozmaryn super, że wychodzisz. A jak ten test wchłaniania wyszedł? Czemu od idiotów? Że na siłę Cię położył zamiast dać inne leki?
test wyszedł bardzo dobrze. Wyzwał go od idiotów bo żelazo przepisali mi we wrześniu w szpitalu, skończyłaś je brać w połowie października i aj byłam u swojego lekarza to nie dał mi recepty bo stwierdził że nam następnej wizycie zrobimy krew. Ordynator stwierdził że jest idiotą i na ciężarnych się nie eksperymentuje

Rozmaryn :)

Do mnie wlasnie z przychodni zadzwonili, zeby przesunac wizyte. Z jeden strony sie zezlilam, ze wizyty nadal saa co 4-5tyg; obliczylam, ze bedzie 33tc na nast.wzycie, pozniej pewnie 36tc z lekarzem wizyta a potem to pewnie juz porod. ale z drugiej strony... na tych wizytach z plozna to za duzo nie robia i tak jak mi powiedziala: jak cos sie dzieje to mnie przyjma natychmiast, wiec chyba wyluzowac trzeba

reklama
Ja mam wizytę w srode, mam nadzieje ze nic się nie zmienilo i nie wyśle mnie znowu do szpitala. W sumie nie czeka mnie już żadne szczegółowe usg bo takie miałam w dniu wyjścia ze szpitala, a to był już 29tc.

Do góry