reklama
monsku
Fanka BB :)
Densik trzymaj się!
Jak tak czytam, że 3 z was w szpitalu to aż mi głupio, że tak narzekam na to, że coś mnie boli czy że mam gorszy dzień i chce mi się ryczeć. Powinnam się cieszyć, że jestem w domu, dzieciątko jest bezpieczne i nic więcej do szczęścia nie powinno mi być potrzebne maruda ze mnie
to samo sobie pomyslalam,,
kasia.zosia
Moderatorka
Z tego powodu ja zawsze mowie ze moje ciaze są bezproblemowe; choć ta jest trochę mniej spokojna i bezproblemowa niż poprzednie. Jednak nie ma sobie co wyrzucac, od tego tu jesteśmy żeby się dzielić nawet drobnostkamito samo sobie pomyslalam,,
kasia.zosia
Moderatorka
Dziewczyny ja co roku w grudniu staram się pomóc komuś robiąc paczkę z potrzebnymi rzeczami... Może znacie kogoś, jakaś rodzinę która by chciała ubrania dla dzieci (od urodzenia do 5 r.z), zabawki, słodycze? A może wspólnie byśmy zrobiły komuś taka paczke? Ja mogę wysłać co mam do Polski i zaangażować siostrę w przesłanie dalej. Jak mi się nie uda z paczka to po prostu zrobię jakiś przelew. Dajcie znać jak znacie kogoś komu trzeba pomóc.
monsku
Fanka BB :)
kasia.zosia - to nie jest tak, ze sobie cos wyrzucam, bo tez nie mam lekko, ale ja ciagle powtarzam sobie: nie jest zle! Wogole : piekny gest z tym swiatecznym prezentem dla potrzebujacych! Niestety na dzien dzisiejszy nie znam w PL nikogo, komu mozna byloby wyslac paczke..
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Kasia zosia piękny gest o ile te paczki trafiają do osób potrzebujących. Niestety w ostatnich latach widziałam rodziny które w du**e miały taką pomoc, widziałam nawet matkę piątki dzieci co otrzymane ubranka wyrzuciła do śmietnika komentując przy tym że jej potrzebne są pieniądze a nie używane szmaty.
kasia.zosia
Moderatorka
Ja wiem, dlatego pytam czy ktoś kogoś zna kto naprawdę potrzebuje pomocy. Ja w Polsce tez nikogo nie znam bo bywam rzadko a tutaj tym bardziej bo moje życie to głównie dom, przedszkole, lekarz.. Tu też jest akcja prezent z sercem to najwyżej ta zrobie, pewnie i tak będą w przedszkolu robićKasia zosia piękny gest o ile te paczki trafiają do osób potrzebujących. Niestety w ostatnich latach widziałam rodziny które w du**e miały taką pomoc, widziałam nawet matkę piątki dzieci co otrzymane ubranka wyrzuciła do śmietnika komentując przy tym że jej potrzebne są pieniądze a nie używane szmaty.
kasia.zosia
Moderatorka
Ale dziwne jak chce się komuś dać ubranka to nie chce ale jak się wystawi na allegro do sprzedania to ludzie kupuja..
W tamtym roku nie robiłam żadnej paczki bo zbieraliśmy pieniądze dla mojego kolegi ze szkoły na nową metodę leczenia, niestety nie udało się uratować chlopaka, do dziś mam łzy w oczach jak o nim mysle...
W tamtym roku nie robiłam żadnej paczki bo zbieraliśmy pieniądze dla mojego kolegi ze szkoły na nową metodę leczenia, niestety nie udało się uratować chlopaka, do dziś mam łzy w oczach jak o nim mysle...
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Kasiu u nas jest akcja szlachetna paczka, moja koleżanka od kilku dobrych lat zbiera znajomych i każdy jakoś pomaga, potem jadą z tymi prezentami bezpośrednio do rodziny i widzą reakcje na pomoc.
Niestety ostatnio spotkałam się z tym, że pani na lubelskiej grupie wystawiła ubranka dla potrzebujących, ktoś to wziął i kilka dni później sprzedał na olx
Moja koleżanka ma 4 dzieci, piąte w drodze, złota dziewczyna, sama pomaga wszystkim jak może, jeśli to byłaby dziewczynka to wiem, że jej można coś przekazać i jeśli sama nie skorzysta, to zna wiele potrzebujących osób. Mogę ją zapytać czy już znają płeć i czy chciałaby skorzystać.
Kurcze na śniadanie zrobiłam racuszki z jabłkami, z myślą o Adasiu bo on lubi, zjadłam kilka i tak mi źle teraz Chyba za tłuste były jak na pierwszy posiłek. Dziś po południu mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko ok, bo ostatnio wieczorami coś mi się macica stawia.
Niestety ostatnio spotkałam się z tym, że pani na lubelskiej grupie wystawiła ubranka dla potrzebujących, ktoś to wziął i kilka dni później sprzedał na olx
Moja koleżanka ma 4 dzieci, piąte w drodze, złota dziewczyna, sama pomaga wszystkim jak może, jeśli to byłaby dziewczynka to wiem, że jej można coś przekazać i jeśli sama nie skorzysta, to zna wiele potrzebujących osób. Mogę ją zapytać czy już znają płeć i czy chciałaby skorzystać.
Kurcze na śniadanie zrobiłam racuszki z jabłkami, z myślą o Adasiu bo on lubi, zjadłam kilka i tak mi źle teraz Chyba za tłuste były jak na pierwszy posiłek. Dziś po południu mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko ok, bo ostatnio wieczorami coś mi się macica stawia.