reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Hej dziewczyny

Densik,Grabcia, Rozmaryn - zdrówka i jak najdłużej w dwu paku! ,

Turluturlu- dziwna babka skoro wynajmujecie czemu masz nie mieć dostępu do skrzynki, powiedz jej ze teraz dużo zamawiasz i potrzebujesz to mieć bo nie będziesz do niej latac co chwile się pytać czy coś przyszło (dla mnie to dziwne)

Co do black Friday - to mega przereklamowany u mnie! W niektórych sklepach 20% owszem w niektórych 50%, np w Gap ale stwierdziłam ze później będzie 70% to poczekam sobie :),

u mnie W. Zrobił gołąbki - o jenyyyy jakie dobre ! A za mną znowusz chodzi bigosik jak za wami o jenyyyy, jak bym zjadła ehh, dziś synek idzie na przyjęcie urodzinowe - eh niw chce mi się szczerze powiem no ale co tam, już prezent jest mówiłam ze bedxie to trzeba iść,

Klauduska - waga się nie martw małej dziewczynka to może troszkę mniejsza jest , ale jak lekarz mówi ze w normie to ok , a w takim tyg ciąży juz widać różnicę pomiędzy dzieciaczkami :) każda ciąża inna,

Jeju Grabcia123 gdzieś ty tak się załatwiła - bidoku - kuruj się :*

Madaaalena- takie podskakiwanie dzidzi , równomierne to czkawka :), materacyk tez jak Jagódka słyszałam że lateksowe najlepsze są ,

My bajeczki oglądamy robie chyba placuszki z jabłkiem nam na śniadanie bo na nic ochoty nie mam :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zjadłam kanapkę, wypiłam herbatę i pojechałam z siuśkami do labu.. kolejka jak za mięsem w PRLu:confused2: Na szczęście tylko mocz, to mnie szybko wywołali, bo myślałam, że się ugotuję w tej kolejce. Wróciłam i mam taką zgagę, że zaraz z siebie wyjdę, tragedia. Ogarnęłam kuchnię, zaczęłam łazienkę i musiałam przerwać, bo mi się wszystko cofa:/
Dziś skręcamy to nieszczęsne biurko, bo chcę im wreszcie komentarz wystawić.:dry:
Mąż ma dziś zawieźć Klaudię na te urodziny, zabrać ze sobą Adama i wrócić dopiero jak się urodziny skończą - pewnie będą po sklepach łazić. W sumie mi to na rękę, będę miała święty spokój, może ten baldachim podgonię. Zaraz biorę się za fasolkę, niech się partoli, potem tylko doprawię i będzie z głowy.

No więc u nas kiepsko..rotawirus Plus refluks a do tego przepuklina przełyku...żyć nie umierać
A na zdjęciu pokazuje wam serduszko i skurcze
Zobacz załącznik 784998

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ojoj zdrówka.

Jak wy poznajecie że mały ma czkawkę?
Ja stoję przed wyborem materacyk do łóżeczka i nie wiem jaki wybrać. Możecie cos polecić ? Na pewno nie chce z gryka za dużo o robalach się na czytałam.

Tak jak .jagódka opisuje rytmiczne pukanie :)

Klauduska u mnie na wadze + 9 kg. I już wiem że się w moich wymarzonych 12 kg nie zmieszcze w tej ciąży

Rozmaryn i jak tam?

U mnie Alicja ma lekką biegunkę od wczoraj :( niby nic ją nie boli bo bawi się normalnie, apetyt ma.
Z reklamacji u "fachowców" chyba nici, bo się wywyijają jak mogą. Plus jest taki, ze zwiali nam z roboty i gratow nie zabrali, wiec poki co nie mamy zamiaru im oddawac. Nowych sensownych nie ma. A ludzie narzekają, że pracy nie ma. Tylko komu ta prace dać jak nikt nic nie umie ????

Ja czkawki u swojego długo nie mogłam rozpoznać, z początku myślałam, że jakiś nerw mi skacze a dopiero później jak już było to często to stwierdziłam, że to jednak czkawka :p

A ja właśnie wróciłam z zakupów i biorę się za obiad a na obiad.... gołąbki :D narobiłyście mi smaka to muszę i ja zrobić :)

Ostatnio zrobiłam się strasznie placzliwa.. Nigdy tak nie miałam. Teraz wystarczy jedna mała kłótnia z mężem i od razu ryczę... Wszystko mnie denerwuje, mam jakiegoś doła i tylko bym płakała...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia powodzenia! Kuruj sie! :)
Elenna w Niemczech nie jest lepiej; brakuje pracowników praktycznie w każdym zawodzie typu hydraulik, murarz, stolarz, firmy mają na stale ogłoszenia w gazetach i internecie. Niestety z powodu braku pracowników biorą byle kogo... Mój mąż ogólnie lubi swoją pracę ale tak się wscieka niekiedy bo nikt nic nie umie... Życzę zdrowia dla coreczki. Moja juz na szczecie po chorobie i juz znika jej odparzenie! pomógł alantan i wietrzenie, a teraz smaruje olejem kokosowym. Wczoraj mi przyszedł 1l i wszyscy nim pachniemy, jak Bounty :D
Super mysz ja dziś znowu robie gąlabki z drugiej małej kapustki :D te z wczoraj już zjadłam :D a chce troche zamrozić na swieta żebym potem nie miała tyle roboty
Przyszła czapeczka z hm, rozmiar 50-56 na pewno będzie dobry :)
Sojna głowa do gory, niedługo juz, niedlugo, zwłaszcza u Ciebie :)

U mnie też kapuściane klimaty, karkówka w kapuście kiszonej :D
Smaka mi narobiłas [emoji16]
Ale za kapuściane potrawy biorę się dopiero po przeprowadzce

Dziewczyny ile wasze bąbelki ważyły w 25/26 tygodniu? [emoji4]

25t0d waga 759g [emoji4] ha jednak w wagę z usg nie bardzo wierzę, bo przy obu synach spora różnica była.
Rozmaryn, Densik, Grabcia zdrówka!!!

5djy3e3kpgua6zwe.png

Sojnabig ja też ostatnio miałam małe załamanie nerwowe i ciągle ryczałam ale na szczęście już mi przeszło więc tobie na pewno też szybko przejdzie :)

Dzisiaj teściowa pytała się co może kupić małemu.. a ja nie wiedziałam co jej powiedzieć, bo tak naprawdę wszystkie wyprawkowe większe rzeczy już mam, więc mówiłam żeby kupiła mi ręczniki z kapturkiem, bo to mi w sumie brakuje.. Przecież nie powiem jej żeby mi koszule do karmienia kupiła :D trochę się spóźniła bo większość kupiłam ja albo moja mama

Ale ostatnio się szybko męczę, trochę porobię i zaraz najchętniej poszłabym spać :(

Sojnabig ja też ostatnio miałam małe załamanie nerwowe i ciągle ryczałam ale na szczęście już mi przeszło więc tobie na pewno też szybko przejdzie :)

Dzisiaj teściowa pytała się co może kupić małemu.. a ja nie wiedziałam co jej powiedzieć, bo tak naprawdę wszystkie wyprawkowe większe rzeczy już mam, więc mówiłam żeby kupiła mi ręczniki z kapturkiem, bo to mi w sumie brakuje.. Przecież nie powiem jej żeby mi koszule do karmienia kupiła :D trochę się spóźniła bo większość kupiłam ja albo moja mama

Ale ostatnio się szybko męczę, trochę porobię i zaraz najchętniej poszłabym spać :(

No mam nadzieję, że zaraz ki przejdzie bo czasem nie wytrzymuje sama ze sobą. Dzisiaj myłam zęby u ryczalam... :/

Dobrze, ze teściowa chociaż zapytała :p u mnie to ani jedna ani druga, a jak już, to tylko dużo mówią ;)

Ja też mam tak z tym spaniem... Wstałam dzis o 10 a teraz znów bym poszła w kimę :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
image.jpeg
Ja tak samo czesciej placze niz sie smieje mimo ze jestem najszczesliwsza na swiecie ze bede miala dziecko... Wczoraj plakalam na reklamie w internecie bo byla o swietach... Wieczorem chcialam zakupy zrobic przez internet i okazalo sie ze karta nie dziala online i musz epojechac do banku... No a z dobrych rzeczy o 4:00 wstalam zjadlam plasterek sera i pozniej spalam jak zabita do 8:00 :) no i przyszla paczka od mojej rodzinki... Moja mama jest niesamowita zrobila dla mnie album ze zdjeciami ale oprocz tego byla jej karta ciazy, kartki na wyprawke i pamiatki z moich narodzin ... Nie obylo sie rowniez bez pamiatek z okresu mlodzienczego np. Zwolnienie lek. Ktore sama wypisalam listy itp. A tak dla smiechu jakby ktoras potrzebowala zestaw cwiczen to wstawiam zdjexie moich cwiczen jak mialam 14-16 lat hahah p.s . Pismo okropne :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    795,9 KB · Wyświetleń: 351
Do góry