reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Narobiliście mi smaka tymi gołąbkami. Jeszcze nigdy nie robiłam ale muszę spróbować. Jutro robię naleśniki z serem. Ostatnio słodkie za mną chodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie dzisiaj tak okrutnie bolą mięśnie na wysokości przepony, żeber i łopatek, że nie mogę nawet nic zrobić tylko muszę leżeć :( nie wiem czy mi się wszystko rozciąga czy co.. w poniedziałek będę szła do swojej gin po recepte bo leki na serce mi się skończyły to od razu zapytam dlaczego tak mnie wszystko boli...

Ja mam podobnie a czasami tak sciska... I jak dotykam pod biustem skore to tak jakby bolala...

Dzień dobry Lutówki! Jakie plany na niedzielę? My pospaliśmy do 9:O Mąż wstał wcześniej, ale na szczęście nas nie obudził. Zaraz idą z Dusią do kościoła, a my we dwoje zostajemy w domu. Po raz setny wyskoczyła mi opryszczka:( A dopiero co dwóch się pozbyłam. Kiepsko, ja tu z opryszczką, a w piątek sesja. Photoshop pójdzie w ruch;) Mąż mi odbierze wyniki moczu i paczkę z paczkomatu, fajnie mogę się lenić cały dzień i nie malować;) Na obiad mam jeszcze fasolkę, tylko zupę jakąś zrobię, chyba ogórkową tym razem, bo bym zjadła:)

O kurcze:( Bardzo mi przykro. W którym Ty tygodniu jesteś? Na szczęście Twój dzidziuś jest duży, więc nawet w razie cesarki będzie miał łatwiej.

reklama
Do góry