reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Narobiliście mi smaka tymi gołąbkami. Jeszcze nigdy nie robiłam ale muszę spróbować. Jutro robię naleśniki z serem. Ostatnio słodkie za mną chodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie dzisiaj tak okrutnie bolą mięśnie na wysokości przepony, żeber i łopatek, że nie mogę nawet nic zrobić tylko muszę leżeć :( nie wiem czy mi się wszystko rozciąga czy co.. w poniedziałek będę szła do swojej gin po recepte bo leki na serce mi się skończyły to od razu zapytam dlaczego tak mnie wszystko boli...

Ja mam podobnie a czasami tak sciska... I jak dotykam pod biustem skore to tak jakby bolala...

Dzień dobry Lutówki! Jakie plany na niedzielę? My pospaliśmy do 9:O Mąż wstał wcześniej, ale na szczęście nas nie obudził. Zaraz idą z Dusią do kościoła, a my we dwoje zostajemy w domu. Po raz setny wyskoczyła mi opryszczka:( A dopiero co dwóch się pozbyłam. Kiepsko, ja tu z opryszczką, a w piątek sesja. Photoshop pójdzie w ruch;) Mąż mi odbierze wyniki moczu i paczkę z paczkomatu, fajnie mogę się lenić cały dzień i nie malować;) Na obiad mam jeszcze fasolkę, tylko zupę jakąś zrobię, chyba ogórkową tym razem, bo bym zjadła:)

O kurcze:( Bardzo mi przykro. W którym Ty tygodniu jesteś? Na szczęście Twój dzidziuś jest duży, więc nawet w razie cesarki będzie miał łatwiej.

reklama
Do góry