reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja wagi nie znam, bo gin na szybkim usg nie podaje. Nie dopytuje, bo mi wtsrarczy info, ze jest ok. Za miesiąc bd wiedziała.

Czkwake Mała ma kilka razy dziennie. Ostrego nie jem, bo mu nie pasuje.

Przez meksyk z remontem zapomniałam Ali skierowania do przychodni donieść i rewelacyjny termin do dermatologa na 5.01 nam przepadł. Następny mamy na 22.02. Rewelacyjnie. W niecałe 2 tyg po cc.:wściekła/y:

A kiedy zmierzyłaś cukier? Po godzinie? Jeśli zje się coś bardzo tłustego, to cukier może być wysoki dopiero nawet po 3 godzinach. Tłuszcz spowalnia wchłanianie się węglowodanów.

Mam mierzyc na czczo i 2 h po posilkach.. tak jak mi tutaj tlumaczyla lekarka to mam liczyc tylko total carbohydrates w produktach macznych, mlecznych i owocach a warzywa, miesa i orzechy moge jesc bez liczenia... wyjatkiem sa ziemnaki, kukurydza i groszek.... Tak mi tlumaczyla i w sumie od 2 tyg mam cukier 2 h po posilkach w granicach 70-100 wiec calkiem dobrze :)

Klauduska 25t5d mialam usg i było ok 770g.

Poczta mnie dziś wkurzyła na maxa - wysłałam kobitce towar, a paczka po 2 dniach wróciła (mimo, że adres dobry) i chcą 13 zł za zwrot. Kpina jakaś, nie przyjęłam kuriera i będę reklamacje składać bo naprawdę bezczelnie. Nie dość, że opłata za zwrot to za ponowną wysyłkę jeśli towar ma dotrzeć. Uhhh!

Dziewczyny miała którać z was test na wchłanianie żelaza. Paskudnie się teraz czuję i głowa mnie boli nie mówiąc o mdłościach i zastanawiam się czy to normalne.

reklama
Dziewczyny miała którać z was test na wchłanianie żelaza. Paskudnie się teraz czuję i głowa mnie boli nie mówiąc o mdłościach i zastanawiam się czy to normalne.
I jak, lepiej się czujesz? nie znam tego testu..
20161125_201918.jpg
Są i u mnie :D i jak na złość mąż kupił mi chyba najmniejsza kapuste w sklepie :D

Załączniki

• 20161125_201918.jpg
    20161125_201918.jpg
    692,3 KB · Wyświetleń: 75
Do góry