reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Hahah zebym nie byla leniwa to tez bym zrobila :) ale jakie ladne wam wychodza... Ciekawe jaka nastepna potrawa bedzie naszym hitem :)

No więc u nas kiepsko..rotawirus Plus refluks a do tego przepuklina przełyku...żyć nie umierać
A na zdjęciu pokazuje wam serduszko i skurcze
20161125_062651.jpeg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161125_062651.jpeg
    20161125_062651.jpeg
    28,2 KB · Wyświetleń: 313
Grabcia widzę kumulacja jakaś u Ciebie:/ Czym Ci na ta przepuklinę pomogą?
Klauduśka wow:D, zaskoczyłaś mnie;)
Rozmaryn nie znam niestety nikogo, kto by taki test przechodził.
Ja zaraz idę moczyć fasolę;) Klaudia jutro ma imprezę w bawialni - Boże moje dziecko częściej imprezuje niż ja :szok: Zaczęłam szyć baldachim, wymyśliłam jak go ugryźć bez overlocka, żeby dało się na niego patrzeć;) Poukładałam ciuszki Wiktorka i padam na ryj:p

Jak wy poznajecie że mały ma czkawkę?
Ja stoję przed wyborem materacyk do łóżeczka i nie wiem jaki wybrać. Możecie cos polecić ? Na pewno nie chce z gryka za dużo o robalach się na czytałam.

Madaaalena, podobno najlepsze lateksowe ma hevea. Ale ogólne lateks chyba najfajniejszy, jak coś tańszego to pianka.
U mnie to jest rytmiczne uderzanie głową o ścianę macicy przez kilkadziesiąt sekund:D

wszystkozajete - to niedobrze że nie odebrałaś, teraz to pójdzie do centrali poczty będzie leżało dwa lata a potem to komisyjnie zniszczą, a reklamacje można sobie w d*** włożyć taką mają skuteczność, miałam taką sytuację z ważnym listem w zeszłym miesiącu ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wszystkozajete - to niedobrze że nie odebrałaś, teraz to pójdzie do centrali poczty będzie leżało dwa lata a potem to komisyjnie zniszczą, a reklamacje można sobie w d*** włożyć taką mają skuteczność, miałam taką sytuację z ważnym listem w zeszłym miesiącu ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co wiem to póki co u mnie w placówce leży. W pon odbiorę, bo klientka zadecydowała, że w dupie ma reklamacje.

Do góry