reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Zobacz załącznik 785062 Ja tak samo czesciej placze niz sie smieje mimo ze jestem najszczesliwsza na swiecie ze bede miala dziecko... Wczoraj plakalam na reklamie w internecie bo byla o swietach... Wieczorem chcialam zakupy zrobic przez internet i okazalo sie ze karta nie dziala online i musz epojechac do banku... No a z dobrych rzeczy o 4:00 wstalam zjadlam plasterek sera i pozniej spalam jak zabita do 8:00 :) no i przyszla paczka od mojej rodzinki... Moja mama jest niesamowita zrobila dla mnie album ze zdjeciami ale oprocz tego byla jej karta ciazy, kartki na wyprawke i pamiatki z moich narodzin ... Nie obylo sie rowniez bez pamiatek z okresu mlodzienczego np. Zwolnienie lek. Ktore sama wypisalam listy itp. A tak dla smiechu jakby ktoras potrzebowala zestaw cwiczen to wstawiam zdjexie moich cwiczen jak mialam 14-16 lat hahah p.s . Pismo okropne :)

Hahahah ale rysunki :D nad taką paczką to bym chyba jeszcze bardziej płakała [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ellie fajną masz mamę, że trzyma takie pamiątki :) zawsze można dużo powspominać przy takich rzeczach :p ja to znowu zawsze wycinałam z gazet typu Bravo jakieś miłosne porady i zakładałam specjalny zeszyt na nie :D

Sojnabig uwierz mi, że moja teściowa też jest z tych które dużo mówią ale myślę, że tym razem kupi co ma kupić, bo ostatnio jej się głupio zrobiło jak jej uświadomiłam ile kosztuje wyprawka i jeszcze trochę to będziemy jeść tynk ze ścian :)

Elle świetne pamiątki. Ja też chciałabym swoim dzieciom sprezentować kiedyś taki cos :)
A mi dziś na obiad zaserwowali to (nie pytajcie co w środku było) WP_20161126_13_23_12_Pro.jpg a na osłodę widok z oknaWP_20161126_15_58_09_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20161126_13_23_12_Pro.jpg
    WP_20161126_13_23_12_Pro.jpg
    500,8 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_20161126_15_58_09_Pro.jpg
    WP_20161126_15_58_09_Pro.jpg
    553,1 KB · Wyświetleń: 66
Hahah tez myslalam ze sie rozkleje ale bardziej sie smialam :)
Wszystkie ubranka wyprane ulozone policzone i dalej nie wiem cxy mi starczy... Niby jest ich duzo ale wiekszosc uzywana i nie wiem czy dokupic troche nowych czy dla noworodka wystarczy bo szybko rosnie...

Fajne takie pamiątki:)
Ja fasolkę zrobiłam, pojedliśmy;) Biurko skręcone, Klaudia wybawiona na urodzinach. Baldachim w 3/4 skończony. Wyniki moczu mam (tym razem coś z nimi nie tak, moczany mi wyszły i trochę leukocytów). Generalnie dzień udany, ale zmęczona jestem okrutnie.
Coś mi ostatnio ciężko się zrobiło, okazało się, że w 10 dni przybyło mi 2,5cm w pasie.. No jak ja tak będę rosła, to pobiję rekord na stówę:/

no wlasnie ze to pierwsze dziecko to jestem zielona :) ale wole zeby nie zabraklo na ewentualnosc ze trzeba bedzie cos dokupic a moj maz sie nie zna ... Chce do konca grudnia miec juz wszystko przygotowane...
Wlasnie wrocilam ze sklepoe 60% off i nie wydalam ani grosza ... Wzielam ubranka ktore kupilam wczesniej i powymienialam i tak za jedno body kupilam bezrekawnik jeansy i sweterek a teraz wtocilam po posciel i tez lece wymieniac :) maz w pracy wiec mam jakies zajecie... A w ogole musze pomyslec nad sprzedaza bo w polsce ubranka sa strasznie drogie...

A mnie dzisiaj tak okrutnie bolą mięśnie na wysokości przepony, żeber i łopatek, że nie mogę nawet nic zrobić tylko muszę leżeć :( nie wiem czy mi się wszystko rozciąga czy co.. w poniedziałek będę szła do swojej gin po recepte bo leki na serce mi się skończyły to od razu zapytam dlaczego tak mnie wszystko boli...

reklama
My dzisiaj też po imprezie urodzinowej. Młoda sie wybawiła, niestety wieczorem rozbolał ja brzuch. Mój D wyszedł z kolegami. Myślałam ze wszystko bedzie ok, pooglądam tv ale niestety sie nie udało. Właśnie skończyłam wymieniać pościel i osłonę materaca. Saskia mi zwymiotowała. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ma łóżko piętrowe. Śpi na gorze. Majka sie przez to wszystko obudziła i nie chce mi usnąć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry