reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Pamietam pieluszki tetrowe jak moja siostra miala dzieci, ale ja jednak skusze sie na pampersy... Chociaz wydaje mi sie od czasu do czasu to tez dobrze zalozyc tetrowa...
Rodzina u ktorej pracuje wyjechala na swieto dziekczynienia i mam 6 dni wolnego !!! Hurrra dzisiaj sie zajme pozostala czescia wyprawki napisalam juz liste dla meza najwazniejszych rzeczy bez ktorych nie damy rady... A ja pojade kupic dodatki :) materac kupie chyba w piatek bo widzialam na stronie sklepu 60% taniej na black friday...
Chcialam kupic mala paczke pampersow dla noworodkow ale jak napisalysxie ze dzieciaczki robia kupke kilkanascie razy dziennie to chyba z 2 kartony na poczatek beda potrzebne :)

reklama
A z tymi chusteczkami to tutaj kazdy je uzywa... Ba... Dziecko ma jesscze podgrzewacz chusteczek :) rozmawialam z mama 3 dni temu to sie tak smiala ze co to sie nie wymysli dla dzieci..

Moja mama też mówiła ostatnio, że gdzie tam kiedyś jakieś poduszki do karmienia się używało :p a teraz robią wszystko aby wygodniej było. A wy będziecie używać takich poduszek?

Moja mama też mówiła ostatnio, że gdzie tam kiedyś jakieś poduszki do karmienia się używało :p a teraz robią wszystko aby wygodniej było. A wy będziecie używać takich poduszek?

I kiedys jak wyobraznia dzialala kazda rzecz miala wiele zastosowac :)
Ja dostalam kilka takich poduszek, troche pobruszone itp ale nie bede kupowac jak bedzie mi wygodnie karmic z taka poduszka to bede uzywac :) ale nie mam zielonego pojecia co to bedzie z tym karmieniem...

Ja kupiłam rogala do spania który ma też funkcje poduszki do karmienia ;) pewnie na początku będę używać jeśli nie będę sobie rodzic bez tego, wszystko takie nowe dla mnie :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam poduszkę i będę na niej karmić, mam małe cycki, rodzę małe dzieci, więc ręce by mi odpadły, a na leżąco karmić w dzień nie lubię.
Odparzenia - moje dzieci na szczęście praktyczne nigdy nie miały. Ale wiem, że takie rany lubią się nadkażać grzybami - może coś antygrzybiczego jest potrzebne zamiast sterydów (btw sterydy na takiej delikatnej skórze..masakra, to niezbyt dobry pomysł)? Idź do dermatologa, on na pewno pomoże

Mam poduszkę i będę na niej karmić, mam małe cycki, rodzę małe dzieci, więc ręce by mi odpadły, a na leżąco karmić w dzień nie lubię.
Odparzenia - moje dzieci na szczęście praktyczne nigdy nie miały. Ale wiem, że takie rany lubią się nadkażać grzybami - może coś antygrzybiczego jest potrzebne zamiast sterydów (btw sterydy na takiej delikatnej skórze..masakra, to niezbyt dobry pomysł)? Idź do dermatologa, on na pewno pomoże
Krem przeciwgrzybiczy tez miała i tez nic nie zmienił wiec to chyba nie to, chyba po prostu ona ma taką delikatna skore, że jak już raz się złapało to nie chce zniknac. Jasiek miał tylko raz odparzenie po terapii antybiotykiem (zapalenie uszu) i zeszlo z Sudokremem za kilka dni. A teraz taka masakra. Może faktycznie dermatolog będzie konieczny.

reklama
Do góry