reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
O to to! Laktacja jest w głowie! I proszę sobie to wbić na amen:) A jak będą problemy to będziemy tu wszystkie radzić, jakieś tam doświadczenia część z nas ma, w grupie siła:)

w karmieniu najważniejsze jest nastawienie :)

ja nie byłam nastawiona na karmienie, wręcz przeciwnie zakładałam, że będę karmić tylko przez kilka pierwszych dni, ale jakoś tak wyszło, że karmię już ponad 13 miesięcy i końca nie widać. I to chyba właśnie dlatego, że tak na luzie do tego podeszłam, założyłam, że będzie co będzie i się udało

O właśnie, co u naszych dziewczyn?
W czwartek wizytuje u lekarza, mam nadzieje ze wszystko ok. Odebrałam wyniki krwi i moczu, wszystko ok, cieszę się bo nie biorę żadnych witamin a wyniki książkowe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję się w dwupaku nadal leżąca w szpitalu :) jutro mamy mieć badanko zwykle i usg to zobaczymy co tam słychać w "podwoziu" i u bąbelka. Juz wspomniano o wypuszczeniu nas do domu ale wolałabym jednak jeszcze doleżeżeć tu tak do 32 tyg jakoś bezpieczniej bym się czuła no ale jutro się okaże co i jak no i jeszcze sterydy na płucka mieliśmy dostać ale kiedy to tez jutro się okaże mam tylko nadzieje ze je podadzą :)

Wy już gotowe wyprawkowo a ja w lesie nic jeszcze nie kupione dla maluszka trzeba się ogarnac w końcu :)

Densik spokojnie dasz radę z wyprawką. Teraz wszystko można przez neta kupić ☺ a powiedz mi w jakim mieście leżysz ( pytam tak z czystej ciekawości)​

reklama
Do góry