wszystkozajete
Moderatorka
Kasia.zosia po prostu odmów i tyle. Nie czujesz się na siłach i tym razem nie możesz pomoc. Koniec i kropka. Asertywność.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Części z nas jest łatwiej z wyprawka bo my juz mamy wiekszosc po starszych dzieciach zostało tylko wyprać i dokupic kilka drobnych rzeczy. Jaki chciałaś wozek?Rany jak was czytam to zaczynam się coraz bardziej stresowac, że nie przygotowana jestem na przyjście małego. Jutro kończę malować pokoj, łóżeczko dostaliśmy ale trzeba je odświeżyć i pomalowac no i kupić materacyk i cała resztę. Ubranek mam parę sztuk ale czekam na grudniowe wyprzedaże, a wiem że w tym roku zaczną się dość wcześnie.
Z dolegliwości to dziś meczy mnie zgaga niestety zjadłam za dużo pikantnego, ale nie mogłam się powstrzymać ;-)
Ostatnio miewam też nocne poty, budzę się w nocy w mokrej koszulce, gorączki nie mam, przeziębienie już dawno przeszlo. Takie nocne poty miewałam często przed okresem, teraz nie wiem może przez hormony.
Ach te hormony przez nie też stałam się płaczliwa, z mężem nie możemy dogadać się co do wózka i jak zaczynamy już ten temat to ja rycze.
Jagódka pisałaś mi kiedyś gdzie zamawiałaś materiały a nie mogę znaleźć tego posta. Napisz proszę jeszcze raz. Sprezentuję sobie paczuszkę na urodziny a co tam ☺Części z nas jest łatwiej z wyprawka bo my juz mamy wiekszosc po starszych dzieciach zostało tylko wyprać i dokupic kilka drobnych rzeczy. Jaki chciałaś wozek?