Madaaalena
Aktywna w BB
Najbardziej podobają mi się wózki klasyczne. Na początek chce skupić się na tym żeby byla wygodna gondola. Mieszkam w mieście blisko parku do którego będę czesto chodzić z psem na spacery więc wózek musi wytrzymać różne nierówności bo ja nie lubię chodzić po głównych alejkach. W bloku są 2 windy więc nie muszę wnosić po schodach. Centrum handlowe mam 20 minut piechotą więc nie będę musiała się pakować do auta żeby zrobić zakupy. Myślę jeszcze nad wózkiem jedo fyn.
Mój mąż chce zaoszczędzić. Jego brat dał nam po córce x landera nosidełko i spacerówkę, bez gondoli ( mieli od kogoś pożyczoną). Tylko że ten wózek wyglada jakby z 5 dzieci przezyl, ochroniacz na ramię od stelaża cały pozdzierany i ogólnie mi się nie podoba, jak na niego patrzę to już rycze.
Mój mąż chce zaoszczędzić. Jego brat dał nam po córce x landera nosidełko i spacerówkę, bez gondoli ( mieli od kogoś pożyczoną). Tylko że ten wózek wyglada jakby z 5 dzieci przezyl, ochroniacz na ramię od stelaża cały pozdzierany i ogólnie mi się nie podoba, jak na niego patrzę to już rycze.