kasia.zosia
Moderatorka
Jagódka ja właściwie to marze tylko o tym żeby leżeć i spać ale się nie da wybaczcie nie będę dziś zaglądać bo mam strasznie zły humor. Taki beczaco-wściekły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prostu zostaliśmy przez właścicieli poinformowani, że mają plany co do mieszkania i chcą żebyśmy się wyprowadzili do końca miesiąca, no ze wzgledu na moja ciaze i male dziecko to najpóźniej do Bożego Narodzenia.Martii- witaj, gratulacje licznej gromadki i oby dziewczynka została dziewczynka , u mojego kuzyna tez tak było mieli syna a później ze niby córka i ona to samo ze póki nie będzie trzymać w ręku to nie uwierzy [emoji23] - lekarz miał rację wyszła dziewczynka
Kasia.zosia- to tez się musisz oszczędzać i pilnować , a wcześniej miałaś wcześniej poród czy o terminie ?
Turluturlu - skoro podoba Ci się Rozalia nazwij Rozalia, przecież dziecko wiecznie malutkie nie będzie .. mała Rozalka, a duża Rozalia - tez mam to imię na liście ale nie liczę na córkę , hehe - a w sumie z moim nie możemy dojść do porozumienia z imionami dwa różne światy hehe no ale jego zdanie musze brać pod uwagę jako ojca hahha - musze się modlić żebyśmy doszli do jakiegoś porozumienia [emoji23],
Agatucca- to tak się nie podobało rodzinie imię ze nie dałaś drugiego żeby nie wołali
Po drugim ? O masakra
Asia- gratulacje - kiedy macie ślub ? My planujemy może lipiec , ale boję się że będę gruba jeszcze w lipcu, ja bobasa będę ubierać w body pajacyk, i na to kombinezon i tyle, może już w marcu będzie cieplej
Elenna- a wam wymówili mieszkanie z jakiegoś powodu czy co ? No to powodzenia w urządzaniu, dacie rade , gratuluję dziewczynki !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elena dokładnie, lepiej teraz niż w 8 miesiącu [emoji6] powodzenia [emoji5]
Czy u Was też tak paskudnie za oknem?
Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]