reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Chciałabym juz być 35 tc! :)
O nie nie nie.... ja tam mam jakiś atak paniki jak ja dwójkę maluchów po cc ogarnę:ninja2: i dla mnie ta ciąża może trwać i trwać :-D

Rozmaryn chyba taki urok szkół przedszkoli itp ja miałam gęste włosy i jak przyniosłam ze szkoły to do dziś pamiętam jak mama juz białej gorączki dostawała, bo co chwila coś nawracało.

Ja przez ta pogodę jestem jeszcze bardziej do d.... w dodatku Młodej się nudzi w domu, bo deszcz :cool2:
Byłam dziś badania robić, bo w środę połówkowe.

Rozmaryn uff, to bardzo dobrze!

Dziewczyny gratuluję dobrych wynikow na prenatalnych! Ja mam taki grafik zajęty, ze nawet nie mam sily ani czasu pisać za dużo tutaj ;c

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
.jagodka w weekend mielismy najazd znajomych, ktorzy u nas nocowali. Wiec cala sobote spedzilam w galerii na zakupach.. Nogi to mi w tylek powchodzily, Pola w brzuchu taki popis akrobatyczny dawala, ze szkoda slow. Potem w niedziele od rana 3godziny chodzenia po zoo... A jeszcze lepsze bylo pytanie tego znajomego do mojego meza czy bysmy nie wyskoczyli gdzies na jakas dobra impreze :D Maz myslal, ze on zartuje, ze proponuje ciężarnej zabawe w klubie gdzie wala basy i dym tytoniowy jest wszedzie ale on mowil serio bo myslal, ze sie dam namowic. W nocy dziecko tak sie ruszalo, ze K sie obudzil bo czul kopniaki na udzie jak lezalam na nim brzuchem.. Dzisiaj od rana nauka na studia, potem korepetycje (udzielam z matematyki). A teraz posprzatalam mieszkanie i wracam do nauki.

Jeszcze mama do mnie zadzwonila, ze lekarka ktora u nas w miescie wypisuje zwolnienia od reki nie chce wypisac na mnie mamie. Wiec musze kolowac w Poznaniu zwolnienie od ogolnego. Bo mam falszywe zatrudnienie i ksiegowa kaze najpierw od ogolnego zeby sie nie docsepili

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry