reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn współczuję, może gin podpowie Ci jakiś bezpieczny preparat?
My w sobotę oboje byliśmy na wychodnym[emoji4] z 6 znajomych, w tym jedna ciężarna w ciąży 2tyg starszej od mojej, wiec przegadalysmy cały wieczor[emoji4]
A wczoraj pojechalismy wózki oglądac, ale nic nie wpadło nam w oko

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
Wszy zawsze sie przyplatuja na jesien, pamietam z dziecinstwa. A tutaj tak jak w Niemczech i Anglii:szamponl gesty grzebien i dziecko moze isc do przedszkola. I obowiazkowo poinformowac rodzicow! Jedna kobita walczyla u corki z wszami a ta miala piekne dlugie, geste wlosy: szampony, grzebien, mrozila czapki itp i ktos jej poradzil (ona z Rosji byla), zeby zafarbowac wlosy. Wiec ta matka znalazla szampon z kolorem jak u jej corki, zafrabowala i klopot zniknal. Jeszcze cos mowila, ze jak zafarbowala to gnidy byly super widoczne :)

U nas mrozi z ranca, eh

U Klaudii w tamtym roku w szkole był problem,kiedyś wcześniej w prZedszkolu. Na szczęście nigdy nie złapała,bo miałabym problem- Klaudia ma bardzo gęste i długie włosy, aż nas obcy ludzie na ulicy zaczepiaja i komplementy prawia;) myślę,że farmaceuta w aptece doradzi coś bezpiecznego

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z ciekawości ostatnio ścisnęłam sutek i pojawiły się kropelki, widzę z resztą że zasycha w nocy na sutkach takie gęste mleko.

Mam tak od kilku dni [emoji4]
No cóż, coraz bliżej [emoji4]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Cześć po weekendzie;) Nadrobilam wszystko:))))

U nas zimno... Jesień i brak słońca, z tej okazji spałam do 12 :O
My mieliśmy weekend we dwoje:) Młoda była u taty, także nadrobilismy trochę przytulanie :p ,wieczór u znajomych hehehe byli pod wrażeniem,że w ciąży jestem hahaha.
Udało nam się skorzystać z 50 % zniżki w Smyku zamówiłam starszej córce trochę ubrań i dla Malutkiej:) Zaraz Wam pokażę kombinezonik :)))))

Wybraliśmy też imię:) Liliana :) Mała Lili :)

Co do porodu mój był hmm.. chyba ok, ciężko tylko, bo zmęczona byłam-nie spałam całą noc, bo wody mi się saczyly... Zagoilo się wszystko super tylko sutki bolały na początku od karmienia pamiętam:p

Powodzenia w tepieniu wszy.. Mnie też przerażają, na szczęście nigdy jeszcze ich u nas nie było.

Cześć po weekendzie;) Nadrobilam wszystko:))))

U nas zimno... Jesień i brak słońca, z tej okazji spałam do 12 :O
My mieliśmy weekend we dwoje:) Młoda była u taty, także nadrobilismy trochę przytulanie :p ,wieczór u znajomych hehehe byli pod wrażeniem,że w ciąży jestem hahaha.
Udało nam się skorzystać z 50 % zniżki w Smyku zamówiłam starszej córce trochę ubrań i dla Malutkiej:) Zaraz Wam pokażę kombinezonik :)))))

Wybraliśmy też imię:) Liliana :) Mała Lili :)

Co do porodu mój był hmm.. chyba ok, ciężko tylko, bo zmęczona byłam-nie spałam całą noc, bo wody mi się saczyly... Zagoilo się wszystko super tylko sutki bolały na początku od karmienia pamiętam:p

Powodzenia w tepieniu wszy.. Mnie też przerażają, na szczęście nigdy jeszcze ich u nas nie było.

Piękne imię, moja siostra ma za 3 dni termin i właśnie też czekamy u niej na Lilke :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry