reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn współczuję, może gin podpowie Ci jakiś bezpieczny preparat?
My w sobotę oboje byliśmy na wychodnym[emoji4] z 6 znajomych, w tym jedna ciężarna w ciąży 2tyg starszej od mojej, wiec przegadalysmy cały wieczor[emoji4]
A wczoraj pojechalismy wózki oglądac, ale nic nie wpadło nam w oko

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
Wszy zawsze sie przyplatuja na jesien, pamietam z dziecinstwa. A tutaj tak jak w Niemczech i Anglii:szamponl gesty grzebien i dziecko moze isc do przedszkola. I obowiazkowo poinformowac rodzicow! Jedna kobita walczyla u corki z wszami a ta miala piekne dlugie, geste wlosy: szampony, grzebien, mrozila czapki itp i ktos jej poradzil (ona z Rosji byla), zeby zafarbowac wlosy. Wiec ta matka znalazla szampon z kolorem jak u jej corki, zafrabowala i klopot zniknal. Jeszcze cos mowila, ze jak zafarbowala to gnidy byly super widoczne :)

U nas mrozi z ranca, eh

U Klaudii w tamtym roku w szkole był problem,kiedyś wcześniej w prZedszkolu. Na szczęście nigdy nie złapała,bo miałabym problem- Klaudia ma bardzo gęste i długie włosy, aż nas obcy ludzie na ulicy zaczepiaja i komplementy prawia;) myślę,że farmaceuta w aptece doradzi coś bezpiecznego

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z ciekawości ostatnio ścisnęłam sutek i pojawiły się kropelki, widzę z resztą że zasycha w nocy na sutkach takie gęste mleko.

Mam tak od kilku dni [emoji4]
No cóż, coraz bliżej [emoji4]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Cześć po weekendzie;) Nadrobilam wszystko:))))

U nas zimno... Jesień i brak słońca, z tej okazji spałam do 12 :O
My mieliśmy weekend we dwoje:) Młoda była u taty, także nadrobilismy trochę przytulanie :p ,wieczór u znajomych hehehe byli pod wrażeniem,że w ciąży jestem hahaha.
Udało nam się skorzystać z 50 % zniżki w Smyku zamówiłam starszej córce trochę ubrań i dla Malutkiej:) Zaraz Wam pokażę kombinezonik :)))))

Wybraliśmy też imię:) Liliana :) Mała Lili :)

Co do porodu mój był hmm.. chyba ok, ciężko tylko, bo zmęczona byłam-nie spałam całą noc, bo wody mi się saczyly... Zagoilo się wszystko super tylko sutki bolały na początku od karmienia pamiętam:p

Powodzenia w tepieniu wszy.. Mnie też przerażają, na szczęście nigdy jeszcze ich u nas nie było.

Cześć po weekendzie;) Nadrobilam wszystko:))))

U nas zimno... Jesień i brak słońca, z tej okazji spałam do 12 :O
My mieliśmy weekend we dwoje:) Młoda była u taty, także nadrobilismy trochę przytulanie :p ,wieczór u znajomych hehehe byli pod wrażeniem,że w ciąży jestem hahaha.
Udało nam się skorzystać z 50 % zniżki w Smyku zamówiłam starszej córce trochę ubrań i dla Malutkiej:) Zaraz Wam pokażę kombinezonik :)))))

Wybraliśmy też imię:) Liliana :) Mała Lili :)

Co do porodu mój był hmm.. chyba ok, ciężko tylko, bo zmęczona byłam-nie spałam całą noc, bo wody mi się saczyly... Zagoilo się wszystko super tylko sutki bolały na początku od karmienia pamiętam:p

Powodzenia w tepieniu wszy.. Mnie też przerażają, na szczęście nigdy jeszcze ich u nas nie było.

Piękne imię, moja siostra ma za 3 dni termin i właśnie też czekamy u niej na Lilke :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry