reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kasia.zosia u nas tez dzisiaj i jutro swieto zydowskie i wszystkie dzieciaki w domach... A mi sie juz tak nie chce pracowac a ze pracuje krocej to maz jeszcze do mnie zebym to zrobila i tamto.. Zero litosci ;)
Ja myslalam o szkole rodzenia ale tutaj szkola rodzenia to jeden dzien a dokladnie 6 h i kosztuje 250 $ wiec ja nie wiem czy warto ...

Nawet nie wiedzialam, ze organizuja takie warsztaty. Zapisałam się na Poznań :) Dzięki za informację dziewczyny!

Ellie rzeczywiscie za taka kase to troche bez sensu ;l

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko zajęte ja byłam w ciąży z Adamem na "Mamo t oja" i na "Bezpiecznym maluchu" Moim zdaniem warto, już pomijam reklamy (no ale ktoś to musi sponsorować), ale sporo wiedzy wyniosłam (nawet jako matka jednego dziecka z drugim w brzuchu). Idę jeszcze na "Planeta dziecko" i na "Mama wie!" Poszukajcie czy u Was też są, jedne z nich są z Zawitkowkim - to guru fizjoterapeutyczne.

Cześć dziewczyny, połowa ciąży to chyba ostatni dzwonek, żeby do Was dołączyć, mam nadzieję, że mogę? ;)
Podczytuję już od dość dawna, właściwie to od 9. tygodnia, kiedy to byłam na patologii ciąży z krwiakiem... Na szczęście to już zamierzchłe czasy, teraz muszę już tylko wszystkim nam kibicować, żebyśmy w spokoju dotrwały do lutego :) Pozdrawiam!

Cześć asiami ;)
Dziewczyny, ja też zalatana byłam, ale już do Was wracam, nadrobiłam wszystko i wszy i balujących mężów:D
U mnie wszystko ok i cieszę się, że u Was też ;)
W sobotę ogarnął mnie szał i mam wielką siatkę śpiochów i innych bajerów dla maleństwa. No nie mogłam się powstrzymać!
Ja dziś w Wawie idę na warsztaty "Bezpieczny Maluch", zdam relację ;)
Udanego dnia Dziewczyny !

Asiami witaj [emoji4]
Mnie zaczęły cycki znowu boleć, może nie tyle co boleć, co ciagnąć kłuć i swędzą potwornie. Mam nadzieje, ze nie rosną znowu, bo juz mam takie balony, ze aż mi cieżko. Brzuch tez ciągnie, juz po dłuższym siedzeniu nie wstaje tak ochoczo jak jeszcze miesiąc temu. Jasio ( tak nazwaliśmy synka) kopie jak szalony, juz spokojnie mąż nawet wyczuwa. Z wyprawki dalej nie mam nic, kompletne zero. Liczę, ze jak za miesiąc pójdę na zwolnienie, to wtedy wpadnę w szał zakupowy. Narazie przerażają mnie koszty [emoji15][emoji15][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatucca, to tym bardziej nie odkładaj wyprawki na raz, bo ceny są kosmiczne.
Asiami cześć!
Turluturlu to widzę, że Ty też szalejesz z warsztatami;)
Ja skaleczyłam sobie 2 palce o tarkę:/ Robię mielone i musiałam zetrzeć cebulkę, wyślizgnęła mi się franca jedna.. Niedługo po córę jadę, dziś byli w teatrze, więc wcześniej zaczęli i wcześniej skończą:) Pracę domową wczoraj odrobiłyśmy, więc mam dziś "wolne";)

Do góry