reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Klauduska ale zabiegana jesteś Rodosek gratuluję córci [emoji3]a Jagodce synka[emoji3]
Ja dziś z okazji deszczu nie poszłam z chłopcami na spacer, a po obiedzie zmobilizowalam się odgruzowalam pościele dla Córeczki [emoji3] tym sposobem mam dwa komplety flanelkowe i 3 bawełniane [emoji3] plus 2 rożki się znalazły [emoji3]trochę zakupów z glowy

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
Klauduśka no to faktycznie.. U mnie będzie podobnie w tym i następnym tygodniu, zaczęło się od usg, jutro może pojadę zawieźć zwolnienie które zgubiły w kadrach plus musimy przygotować pokoje bo.. w środę przychodzą stolarze na montaż tej zabudowy, będę z nimi siedzieć przez środę (plus basen Klaudii wieczorem) i czwartek (i w czw powinni skończyć. W piątek, sobotę i niedzielę będziemy pewnie porządkować i urządzać, w piątek też podjadę z Młodą do labu, bo dziś byśmy się nie wyrobiły przez to usg, a wieczorem mam warsztaty "Mamo to ja". Od następnego poniedziałku zaczynam kurs krawiecki i do piątku będę miała zajęcia plus jeszcze jeden dzień kiedyś tam. 11.10 mam warsztaty z "bezpiecznego malucha". Będzie się działo;)

i toną papieru o_O
choć nie powiem, jak byłam w ciąży ze starszakiem to też poszłam na takie warsztaty i butelkę tommee tippie otrzymałam (choć nigdy moje antysmoczkowe dziecko jej nie tknęło ;)) :)

A my dziś tez pracowice, przenoszenie mebli, rzeczy z mebli, porządkowanie zabawek. Ale też lało i bez spaceru. U nas dziś było swieto, wiec mąż był w domu to pomagał :) a jutro standard: przedszkole, śniadanie u znajomych, potem dom ogarnac. Za niecałe 2 tygodnie Jasiek zaczyna dodatkowy kurs niemieckiego, żeby potem nie miał problemu z językiem w szkole, wiec co czwartek będziemy jeździć do monachium, co piątek na trening, może go potem zapisze na kurs plywania, ale to zobaczę jak na terminy wypadna. Do świąt to nam.zleci w takim tempie :D A potem tylko do 10 lutego :) i szaleństwo z moja gromadka :)

reklama
Do góry