reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jagódka u mnie w lidlu (mieszkam w Holandii) od dzisiaj były ubranka dla maluszków. Nawet coś tam kupiłam jeszcze nie wiem co i jak bo wszystko popakowane w takie pudełeczka. Ja też ciągle się zastanawiam co dla maleństwa kupić niby jeszcze tyle czasu, ale co do czego to ten czas szybko leci. A muszę wszystko kupić od A do Z. Póki co to mam parę ubranek na krzyż. Ale chociaż wózek i mebelki wybrane czekają w sklepie na właściwy moment [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze Dziewczyny, tak czytam o tych Waszych badaniach i sama nie wiem.. Ja płacę zawsze 150 złotych (w Warszawie) za wizytę z usg, z oceną szyjki macicy, dostaję po usg zdjęcia, Pan Doktor wszystko tłumaczy, teoretycznie wizyta 20 minut, a praktycznie jestem trochę dlużej. Teraz w środę mam wizytę i będzie równo połowa ciąży. I jak to jest - doktor sam powie "To już połowa ciąży zrobimy badanie połówkowe". Bo to chyba nie mój interes że mam tego pilnować? Lekarz jest w porządku. I tak sobie myślę, że może trzeba będzie dopłacać czy coś?
kasia.zosia-świecące gumiaki? sama bym chciała takie ;)
Zazdroszczę tym u których dzisiaj chłodno, u nas znowu "lampa" za oknem :)

Wszystkim zainfekowanym lutóweczkom życzę aby złe infekcje zarówno górne jak i dolne ;) szybko minęły i wróciło zdrówko i dobre samopoczucie :) . Dzisiaj znowu pogoda nie rozpieszcza słońce nie daje za wygraną od samego rana masakra.

Sojnabig super wieści :) My za tydzień mamy połówkowe tylko u mnie robi mi lekarz prowadzący na normalnej wizycie i w normalnej cenie :) tyle tylko że normalne a nie 3D ale mi wystarczy :)

Densik ja też nie będę mieć 3d :)

Wiecie co, jak dalej tak pójdzie to bez talerzy zostane. Ostatnio zosia rozbiła 2 a ja dziś kolejny. A mamy ledwo 4-osobowy zestaw plus kilka zdobycznych różnych talerzy. Niezdarnosc i roztargnienie.

U mnie dziś łosoś z sosikiem pieprzowym plus brokuły z migdałami i ziemniaki. Tak żeby było szybko i łatwo :)

Ja tez nie bede miec 3d, w sumie w zadnej ciazy nie mialam

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Sojnabig gratulacje ;) a swoja droga mi tez podala wage dziecka ale jak oni to sprawdzaja ? :)
Wanienke ocenilam po wygladzie, ale prawdopodobnie macie racje a zreszta dla dzieci to trzeba zobaczyc na zywo bo ze zdjecia to czesto wyglada inaczej.. W sumie tutaj wanienki nie sa drogie wiec moge zaszalec ;)
A co do zdjecia usg to czytalam ze 3d jest niezdrowe i nawet u nas w stanie zabronione ale jak bylismy w szpitalu i maz sie spytal to nam zrobila dwie fotki wiec chtba by nie narazala dziecka...

Do góry