reklama
U
użytkownik 902
Gość
Anna oczywiście, Warka radler 0proc, Bawaria 0 proc (bardzo dobra jak na bezalkoholowe), trzeba czytać etykiety. Karmi nie jest piwem bezalkoholowym
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
To chyba sobie zafunduje ta bavarie na urodzinki [emoji6]
ale najpierw musze pozbyc sie tego cholernego kataru
ale najpierw musze pozbyc sie tego cholernego kataru
wszystkozajete
Moderatorka
U mnie na osiedlu też lab sieje postrach i często wychodzi z 8 latkiem. Była już sytuacja, że wyrwał się do naszej suki (mam bulterierkę, która jak zostanie zaatakowana nie da sobie w kaszę dmuchać mimo 11 lat na karku) i efekt był taki, że mąż zdążył go złapać w ostatniej chwili i trzymał za obroże w jednym reku naszą, a w drugim tego laba, bo dzieciak nic nie był w stanie zrobić (bydle prawie 40kg). Ten sam pies dziabnął kiedyś sąsiada. Ale to oczywiście ja mam mordercę, mimo że moja zawsze jest na smyczy, z dorosłym, zawsze mamy kaganiec w ręku (na wypadek oszołomskich psów podbiegających bez żądzy mordu), a ona sama nie zaczepia psów. Obracam się w kręgach właścicieli sportowych pitbuli i amstafów, hodowców bullterrierów i nigdy mnie żaden nie uszkodził. Pies ugryzł mnie dwa razy - za każdym razem owczarek niemiecki.. Latający luzem. Ale stereotypy robią swoje i laby i owczarki takie mądre i kochane, a bullowate uśpić bo mordercy.
Anna radler Warki jest 0,0% i Bavarie wszystkie wersje bezalkoholowe.
Anna radler Warki jest 0,0% i Bavarie wszystkie wersje bezalkoholowe.
kasia.zosia
Moderatorka
Oj Ty się jeszcze nie martw, mój syn przestał korzystać z pieluch w dzien jak miał 3 lata a w nocy niestety używa do dziś (za tydz. 5 urodziny). Próbowaliśmy kiedyś przez miesiąc bez pieluch, budziła go po 2 razy w nocy na sikaniu a rano i tak całe łóżko było mokre, codzienne pranie pościeli wiadomo męczące jak nie wiem co a do tego materac do wymiany itp. Wróciliśmy do pieluch. Do zeszłego tygodnia miał ciągiem osiem nocy sucha pieluche (przy czym wcześniej sucha to miał raz na rok), już przewidywała sukces a tu od niedzieli 3 dni z rzędu znowu mokro i to nawet łóżko mokre. Ech... niby do 5r.z mają się nauczyć a potem konsultować z lekarzem...Jednak psy to tylko udomowione zwierzęta a ludzie o tym zapominają. U nas sąsiadka ma teriera, a my maltańczyka. Nasza Suzi lubi się z wszystkimi witać, obszczekiwać a tamten od razu do niej z zębami. Raz wyszłam za drzwi z Alą i psem a sąsiadka szła z dworu i na dole puściła psa żeby sam wszedł na górę. Ja obie dziewczyny za siebie a ten łup mi w nogi... na szczęście chciał tylko postraszyc i nie ugryzł. Od tamtej pory pilnujemy żeby się na klatce nie spotkali. Na górze jest sznaucer i tamta to ma dopiero wypaczony umysł. Nie lubi ani psów ani ludzi. Za moim psem to do mieszkania kiedyś wbiegła
Panicznie boję się alkoholu w ciąży. Ja juz jak wiedziałam że bd się starać to na 3 miesiące przed nie piłam. Składy lodów itp czytam czy tam nie ma spirytu itp itd - wiem obłęd i przesada. W ciąży z Alą miałam koszmary, że wypiłam piwo z lodówki w nocy. Rano biegłam i sprawdzałam czy napewno ono tam jeszcze stoi. Bardzo lubię piwo, jednak odkąd urodziłam to pijam zwykle bezalkoholowe lub lampkę białego wina jak M w domu.
Widzę, że z tą pieluchą muszę się uzbroić w cierpliwość, ale już mam serdecznie dość szorowania kanapy, prania pościeli, mycia podłóg po 10 razy dziennie... bo ona pampersa nie chce nosić. Jak wyczuje, że ma go na sobie to woła, żeby jej pomóc zdjąć albo sama ściąga.
Wszystkozajete a ja właśnie słyszałam że labradory to się tylko wydają takie lagodne a te wszystkie rasy uważane powszechnie za niebezpieczne, jeśli są dobrze traktowane i wychowywane to są super fajne psy nawet przy dzieciach
super_mysz17
Fanka BB :)
A ja mam termin na 16 luty, ale usg pokazuje 21-22 więc może być różnie
reklama
Ale sie dziewczyny rozpisalyscie. Sojnabig współczuje, oby się szybko goilo. Dziwne że sąsiad mandatu nie dostał. My mieliśmy boksera, najłagodniejszy pies na świecie, nawet nie szczekał. Szliśmy z nim na smyczy a i tak policjant się doczepił bo kagańca nie miał i rodzice płacili. Dzisiaj prawie cały dzień łaziłam z Majką od parku do parku. Upały okropne ale korzystać trzeba bo od soboty ma przyjść ochłodzenie. Dzisiaj zjadłam grochówkę na obiad a chwile po babeczki (dzisiaj piekłam) i kakao. Tak mnie brzuch rozbolał że się skręcałam. Na szczęście juz jest lepiej. Brat mnie dzisiaj załamał. Zadzwonił się zapytać czy idę z nim na koncert. Chce iść i to bardzo ale to dopiero pod sam koniec grudnia. Znowu mnie ominie. Była okazja jakiś czas temu, nie mogłam iść bo Majka miała dwa tygodnie, a teraz to. Co do picia alkoholu, też jestem przeciwna ale na głupotę nie ma lekarstwa. Znam dużo mamusiek które pily i paliły w ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom