kasia.zosia
Moderatorka
No ja właśnie osobiście nie znam kobiet pijących w ciazy (poza moja mama, która piła w ciąży ze mna) i dlatego mnie to zawsze tak szokuje.Ale sie dziewczyny rozpisalyscie. Sojnabig współczuje, oby się szybko goilo. Dziwne że sąsiad mandatu nie dostał. My mieliśmy boksera, najłagodniejszy pies na świecie, nawet nie szczekał. Szliśmy z nim na smyczy a i tak policjant się doczepił bo kagańca nie miał i rodzice płacili. Dzisiaj prawie cały dzień łaziłam z Majką od parku do parku. Upały okropne ale korzystać trzeba bo od soboty ma przyjść ochłodzenie. Dzisiaj zjadłam grochówkę na obiad a chwile po babeczki (dzisiaj piekłam) i kakao. Tak mnie brzuch rozbolał że się skręcałam. Na szczęście juz jest lepiej. Brat mnie dzisiaj załamał. Zadzwonił się zapytać czy idę z nim na koncert. Chce iść i to bardzo ale to dopiero pod sam koniec grudnia. Znowu mnie ominie. Była okazja jakiś czas temu, nie mogłam iść bo Majka miała dwa tygodnie, a teraz to. Co do picia alkoholu, też jestem przeciwna ale na głupotę nie ma lekarstwa. Znam dużo mamusiek które pily i paliły w ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki koncert?
A poza tym to witam się choc dziś niezbyt wesolo, przyplatala mi się grzybica, pierwszy raz od 8 lat, na dodatek ból żołądka cały czas trwa. Mąż dziś wraca ale w sobotę znowu jedzie...