reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ale sie dziewczyny rozpisalyscie. Sojnabig współczuje, oby się szybko goilo. Dziwne że sąsiad mandatu nie dostał. My mieliśmy boksera, najłagodniejszy pies na świecie, nawet nie szczekał. Szliśmy z nim na smyczy a i tak policjant się doczepił bo kagańca nie miał i rodzice płacili. Dzisiaj prawie cały dzień łaziłam z Majką od parku do parku. Upały okropne ale korzystać trzeba bo od soboty ma przyjść ochłodzenie. Dzisiaj zjadłam grochówkę na obiad a chwile po babeczki (dzisiaj piekłam) i kakao. Tak mnie brzuch rozbolał że się skręcałam. Na szczęście juz jest lepiej. Brat mnie dzisiaj załamał. Zadzwonił się zapytać czy idę z nim na koncert. Chce iść i to bardzo ale to dopiero pod sam koniec grudnia. Znowu mnie ominie. Była okazja jakiś czas temu, nie mogłam iść bo Majka miała dwa tygodnie, a teraz to. Co do picia alkoholu, też jestem przeciwna ale na głupotę nie ma lekarstwa. Znam dużo mamusiek które pily i paliły w ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie osobiście nie znam kobiet pijących w ciazy (poza moja mama, która piła w ciąży ze mna) i dlatego mnie to zawsze tak szokuje.
A jaki koncert?
A poza tym to witam się choc dziś niezbyt wesolo, przyplatala mi się grzybica, pierwszy raz od 8 lat, na dodatek ból żołądka cały czas trwa. Mąż dziś wraca ale w sobotę znowu jedzie... :(

reklama
No ja właśnie osobiście nie znam kobiet pijących w ciazy (poza moja mama, która piła w ciąży ze mna) i dlatego mnie to zawsze tak szokuje.
A jaki koncert?
A poza tym to witam się choc dziś niezbyt wesolo, przyplatala mi się grzybica, pierwszy raz od 8 lat, na dodatek ból żołądka cały czas trwa. Mąż dziś wraca ale w sobotę znowu jedzie... :(

Współczuję bardzo bardzo bardzo bardzo mocno tej grzybicy :///

Grzybica, brrr.. też współczuję, ciężko wyleczyć cholerstwo.
Jakoś marnie się czuję ,wodnisty katar mnie zalewa, nie chce mi sie wstawać z łóżka, chyba się przeforsowalam wczoraj..jedyny plus to, że Młode się rozpycha:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia współczuje. Też łapie mnie w każdej ciąży i boje się że tym razem rownież się przyplacze. Nic przyjemnego. Koncert metalowy - Korn i Limp Bizkit. Jeszcze nie raz pójdę [emoji3][emoji3]. Jagódka też współczuje. Jak nie musisz wstawać to lez i się kuruj.

no to jeszcze ja o psach :D Ja sie boje psow i juz, jak bylam mala to mnie 2 razy jakis kundel ugryzl, a ze mieszkalismy an wsi to psy sobie biegaja gdzie chca, zwlaszcza zimna taka mentalnosc ludzi,zeby sie psy "na mrozie wybiegaly". Nie raz pamietam jak wracalam z placzem do domu, nie raz wataha psow biegla za mna. Mam traume, nigdy nie chce nawet psa do wlasnego domu.

A z ciekawostki: TUTAJ NIE MA PLOTOW, serio! i nigdy nie widzialam psa bez smyczy! bo wtedy od razu jest mandat, a ludzie maja tu taka mentalnosc,ze jak cos jest zakazane to tego sie nie robi i juz. Uczciwosc. Nawet w lesie jak minelam na bieganiu inego biegacza z psem to pies byl na smyczy. Pytalam sie slubnego, co sie stanie jakby pies ugryzl, wiec napewno szpital+ogromny mandat i.. czaami decyzja ze psa trzeba skonczyc, bo jak ugryzl raz to moze i drugi...

Mi orzyszly wyniki,ze z pecherzem ok, ze ten bol pecherza pzy sikaniu i nacisk to dzidzi naciska albo macica albo cos w tym rodzaju. Babka mnie pocieszyla ze czasami z kazada kolejna ciaza bole itp sa wczesniej i mocniejsze

reklama
Ojjjjj biedne my ciężaróweczki. Ciąża piękny stan a tu ciągle coś... prawdę mówiąc u mnie wszystko dobrze i oby tak zostało[emoji4] jedynie co to upały mi doskwieraja i ból pleców... Kasia.zosia oby jak najszybciej opuściło Cie to dziadostwo. I Ty Jagódka uważaj na siebie. A w moim lidlu dziś ciuszki lupilu i jadę może coś się uda kupić dla dzidziusia [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry