hohoh kwaśne to na chłopczyka ja tak mam i wyszlo ze chlopczykA ja coli w ogóle nie trawię w tej ciąży.. Za to ostatnio wzięło mnie na sprite'a - gdzie baaardzo rzadko go piję. A tak to sporo wody głównie, od czasu do czasu jakiś sok, ostatnio na tapecie był pomarańczowy, dziś grapefruitowy, wcześniej czarna porzeczka, jabłkowy był za słodki A i kiwi się zażeram Kwaśne rządzi nadal.
reklama
sojnabig
Fanka BB :)
A ja coli w ogóle nie trawię w tej ciąży.. Za to ostatnio wzięło mnie na sprite'a - gdzie baaardzo rzadko go piję. A tak to sporo wody głównie, od czasu do czasu jakiś sok, ostatnio na tapecie był pomarańczowy, dziś grapefruitowy, wcześniej czarna porzeczka, jabłkowy był za słodki A i kiwi się zażeram Kwaśne rządzi nadal.
Widzę że to soki to zmieniasz tak jak ja
Jest 22:20 a ja właśnie robię sałatkę z fetą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ooo nie rob smaka jutro musze zrobić i jeszcze z oliwkamiWidzę że to soki to zmieniasz tak jak ja
Jest 22:20 a ja właśnie robię sałatkę z fetą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Fuga już dawno nie wierzę w te przepowiednie, bo nie jem ani jak z córką, ani jak z synem.. może za tydzień się dowiem kto ma takie zapotrzebowanie na kwaśne.
Sojna, grunt to różnorodność
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no każdy myśli inaczej ja w to wierze bo u mnie się to sprawdzilo 9 lat temu na słodkie i wymioty i była cora a teraz na kwaśne i wyszlo ze synFuga już dawno nie wierzę w te przepowiednie, bo nie jem ani jak z córką, ani jak z synem.. może za tydzień się dowiem kto ma takie zapotrzebowanie na kwaśne.
U
użytkownik 902
Gość
Wymiotowalam w każdej ciąży. Z kształtu brzucha się sprawdzalo, bo przy synu był taki do przodu, z córką bardziej rozlany. Kalendarz chiński też mi się sprawdził, a jadłospis nie.
kasia.zosia
Moderatorka
A ja za to w kazdej ciazy jem lub pije wiecej slodkiego niz normalnie (a normalnie to slodycze moglyby dla mnie nie istniec ) a mam i syna i corke a teraz prawdopodobnie tez corke, podobno tez po terinie rodza sie czesciej chlopcy a ja mam juz i to i to po terminie jasne, ze cola, fanta czy sprite sa niezdrowe a jednak organizm sie domaga tak samo jak i niekiedy ogórków kiszonych z ciastem
I w zadnej ciazy nie wymiotowalam
I w zadnej ciazy nie wymiotowalam
kasia.zosia
Moderatorka
Jagodka a u mnie ksztalt brzucha na odwrot, z corka fajmy, do przodu, na dodatek nie napuchlam jak balon, a z synem bylam jak jedna wieka kula od twarzy po stopy. Mimo ze w obu ciazach przytylam tyle samo.Wymiotowalam w każdej ciąży. Z kształtu brzucha się sprawdzalo, bo przy synu był taki do przodu, z córką bardziej rozlany. Kalendarz chiński też mi się sprawdził, a jadłospis nie.
reklama