reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A ja coli w ogóle nie trawię w tej ciąży.. Za to ostatnio wzięło mnie na sprite'a - gdzie baaardzo rzadko go piję. A tak to sporo wody głównie, od czasu do czasu jakiś sok, ostatnio na tapecie był pomarańczowy, dziś grapefruitowy, wcześniej czarna porzeczka, jabłkowy był za słodki;) A i kiwi się zażeram:) Kwaśne rządzi nadal.
hohoh kwaśne to na chłopczyka ja tak mam i wyszlo ze chlopczyk

reklama
A ja coli w ogóle nie trawię w tej ciąży.. Za to ostatnio wzięło mnie na sprite'a - gdzie baaardzo rzadko go piję. A tak to sporo wody głównie, od czasu do czasu jakiś sok, ostatnio na tapecie był pomarańczowy, dziś grapefruitowy, wcześniej czarna porzeczka, jabłkowy był za słodki;) A i kiwi się zażeram:) Kwaśne rządzi nadal.

Widzę że to soki to zmieniasz tak jak ja :D

Jest 22:20 a ja właśnie robię sałatkę z fetą :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fuga już dawno nie wierzę w te przepowiednie, bo nie jem ani jak z córką, ani jak z synem.. może za tydzień się dowiem kto ma takie zapotrzebowanie na kwaśne.
Sojna, grunt to różnorodność:D

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Fuga już dawno nie wierzę w te przepowiednie, bo nie jem ani jak z córką, ani jak z synem.. może za tydzień się dowiem kto ma takie zapotrzebowanie na kwaśne.
Sojna, grunt to różnorodność:D

no każdy myśli inaczej ja w to wierze bo u mnie się to sprawdzilo 9 lat temu na słodkie i wymioty i była cora a teraz na kwaśne i wyszlo ze syn

Wymiotowalam w każdej ciąży. Z kształtu brzucha się sprawdzalo, bo przy synu był taki do przodu, z córką bardziej rozlany. Kalendarz chiński też mi się sprawdził, a jadłospis nie.

A ja za to w kazdej ciazy jem lub pije wiecej slodkiego niz normalnie (a normalnie to slodycze moglyby dla mnie nie istniec :D) a mam i syna i corke a teraz prawdopodobnie tez corke, podobno tez po terinie rodza sie czesciej chlopcy a ja mam juz i to i to po terminie :) jasne, ze cola, fanta czy sprite sa niezdrowe a jednak organizm sie domaga tak samo jak i niekiedy ogórków kiszonych z ciastem :)
I w zadnej ciazy nie wymiotowalam

Wymiotowalam w każdej ciąży. Z kształtu brzucha się sprawdzalo, bo przy synu był taki do przodu, z córką bardziej rozlany. Kalendarz chiński też mi się sprawdził, a jadłospis nie.

Jagodka a u mnie ksztalt brzucha na odwrot, z corka fajmy, do przodu, na dodatek nie napuchlam jak balon, a z synem bylam jak jedna wieka kula od twarzy po stopy. Mimo ze w obu ciazach przytylam tyle samo.

reklama
u nas było tak z corka przytylam 25 kg w ale od 4 mesiaca i po roku wszysto zrzucilam a teraz przytlam tylko 1,5 kg i mam malutki brzuszek

Do góry