reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Hej:) a u mnie kolejna noc nie przespana:( jak się obudziłam ok 24 tak już do rana tylko się kręciłam, ale zasnąć się nie dało. Czy Wam też drętwieją ręce, bo ja po nocy lewą ręką nic zrobić nie mogę? A z lepszych rzeczy to jutro w końcu wizytuję :)

reklama
Hej:) a u mnie kolejna noc nie przespana:( jak się obudziłam ok 24 tak już do rana tylko się kręciłam, ale zasnąć się nie dało. Czy Wam też drętwieją ręce, bo ja po nocy lewą ręką nic zrobić nie mogę? A z lepszych rzeczy to jutro w końcu wizytuję :)

Ja czasami aż szukam ręki, nie wiem gdzie jest, w ogóle potrafię jej nie czuć, jak dotykam nawet... Trzymamy kciuki za wizytę, ja w piątek połówkowe!!:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czasami aż szukam ręki, nie wiem gdzie jest, w ogóle potrafię jej nie czuć, jak dotykam nawet... Trzymamy kciuki za wizytę, ja w piątek połówkowe!!:)

ja niestety dobrze wiem gdzie ona jest, bo boli strasznie....w pierwszej ciąży dopiero w 8 miesiącu tak miałam a teraz tak szybko się zaczęło
No u mnie to też połówkowe:)

Łeeee ja jeszcze tydzień do wizyty... Ale pewnie szybko zleci, bo dość intensywny tydzień się szykuje, malowanie ścian, dziś zebranie w szkole, syna muszę wreszcie na bilans dwulatka zapisać.
Dziś jadę jeszcze wybrać uchwyty do mebli, bo do wyceny facetowi potrzebne i na cmentarz, bo urodziny zmarłego dziadka były w sobotę.
Joanna kciuki za jutro!
Sojna mi też dają popalić więzadła, ale to tak skokowo, tydzień bolą, tydzień spokoju i od nowa.

Dziewczyny nie wiem czy znacie serię konferencji dla przyszłych rodziców "Bezpieczny maluch" Jeśli nie, to polecam, u mnie podobno będą w październiku, ale właśnie zaczęli nową rundę po Polsce. Na ich profilu na fb można znaleźć konkretne daty i miejsca. Część konferencji to oczywiście reklamy danych produktów, ale dla świeżaka to fajna sprawa, bo pokazują jak myć noworodka, jak chustować, jak prawidłowo zamontować fotelik - i dziecko w nim (niektórych rzeczy o fotelikach dowiedziałam się dopiero w ciąży z Adamem - wstyd!). Każda mama dostaje kilka próbek, kupony rabatowe i sporo wiedzy:) Przypomniało mi się, bo wczoraj bratowe właśnie mówiłam, że jak będzie u nas to jedziemy razem, ja odświeżyć wiedzę, a ona ją nabyć:)

hej dziewczyny dorwałam się w końcu do laptopa i mam zamiar uzupełnić naszą listę lutówek dlatego proszę o wysłanie do mnie wiadomości z brakującymi danymi :) mam dzisiaj nadzieję na miły dzień bo będziemy świętować naszą siódmą rocznicę ślubu.

Rozmaryn gratulacje! U nas w pazdzierniku będzie dopiero 3 lata. Póki co sie wstrzymam z uzupelnianiem :) 29.09 mam mieć szczegółowe usg to już się napewno potwierdzi plec :) ja też w pierwszej ciąży rano nie czułam rak, tez pod koniec ciąży 8/9miesiac, a w drugiej nie miałam tego w ogole. U nas dzis spokojny dzien, wręcz nudny, odpoczywamy z zosia :)

reklama
mój malutki nie lubi jak spie na prawej stronie a jak na wznak to tak kopie ze szok uwielbim to uczucie jutro idziemy na prenatale już się doczekać nie mogę

Do góry