reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
IMO Dziewczyny jest jeszcze za wcześnie na przejście na całkowicie zamkniętą grupę. Pewnie kilka z nas jeszcze odpadnie, bo nie będzie chciało im się pisać, a kilka dojdzie. I szkoda komuś nowemu zamykać drzwi przed nosem, jak dopiero połowa ciąży za nami.. Niektóre przyszłe mamy jeszcze są aktywne zawodowo i ciężko im pisać, a pewnie podczytują. Tam nie ma wielu tematów, więc to wcale nie jest problem śledzić dwie równocześnie.
Monsku jak się czujesz?
Lu-cyferka, jak widać, nadal tu jesteśmy.
Rozmaryn, Kobieto nie stresuj mnie, melduj się od czasu do czasu;)
Grabcia na górze masz zielone menu, klikasz grupy, i pod spodem wyskoczy Ci na czarno "grupy do których należysz - kliknij i wejdź w lutówkę

Ja was cały czas podczytuje, ostatnio jakaś "jesienna" deprecha mnie dopadła po tym przyjeździe i nawet nie chce mi się pisać kilka dni przeryczane mam itp. Ale tak to was czytam wiec jak coś później też chętnie dojde na zamknięty,

Czas mi w ogóle tak leci nieubłaganie ze szok ! Już połowa ciąży - kiedy i jak i gdzie ? Nic nie zdążyłam zrobić a zaraz rodze - dla dziecka nic specjalnie tez nie mam , tyle rzeczy jeszcze do kupienia zaczynam siać panikę hehe

musze powoli zacząć zakupy bo później od razu wydać taka super sumkę na raz to tez inaczej w budżecie domowym ;)

Ja to nie wiem kto u nas w środę - sami sobie zgadujemy i kontemplujemy przy tym jest masa śmiechu :) - ale generalnie robimy sobie dalej niespodziankę chociaż nie powiem juz miałam. Moment załamania ze chce wiedzieć :D , jeśli będzie chłopak to tylko wózka nam brakuje i tyle :), jak dziewczynka to mam dla niej 3 ciuszki na krzyż :D hehe,

synek zaczął przedszkole i tak miałam. Latania z tym ze hej, teraz plecak ma za mały - jak się okazało i musze szukać jakiś inny i tak zawsze coś ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

O Miciurka, dawno Cie nie bylo ;) Jak to deprecha? Taka pogoda, slonce-jeszcze na smutki przyjdzie czas. Ja tez nic nie mam dla swojego malennstwa.. jeszsze sie wstrzymuje. A dziewczyny co z Klauduska? Dawno jej nie bylo tutaj. Dobrej nocy i oby tropiki jutro nas nie wykonczyly :)

reklama
Do góry