reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
dziewczyny mam problem mam leciec do meza 30 wrz do angli na 2 tyg z corka a ze jestem w ciąży to nie wiem co robic bardzo się boje lotu i wogule żeby z dzieckiem było ok może ktoras z was leciała w 22 tc

Ja was cały czas podczytuje, ostatnio jakaś "jesienna" deprecha mnie dopadła po tym przyjeździe i nawet nie chce mi się pisać kilka dni przeryczane mam itp. Ale tak to was czytam wiec jak coś później też chętnie dojde na zamknięty,

Czas mi w ogóle tak leci nieubłaganie ze szok ! Już połowa ciąży - kiedy i jak i gdzie ? Nic nie zdążyłam zrobić a zaraz rodze - dla dziecka nic specjalnie tez nie mam , tyle rzeczy jeszcze do kupienia zaczynam siać panikę hehe

musze powoli zacząć zakupy bo później od razu wydać taka super sumkę na raz to tez inaczej w budżecie domowym ;)

Ja to nie wiem kto u nas w środę - sami sobie zgadujemy i kontemplujemy przy tym jest masa śmiechu :) - ale generalnie robimy sobie dalej niespodziankę chociaż nie powiem juz miałam. Moment załamania ze chce wiedzieć :D , jeśli będzie chłopak to tylko wózka nam brakuje i tyle :), jak dziewczynka to mam dla niej 3 ciuszki na krzyż :D hehe,

synek zaczął przedszkole i tak miałam. Latania z tym ze hej, teraz plecak ma za mały - jak się okazało i musze szukać jakiś inny i tak zawsze coś ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A synek ile ma lat? Bo nie pamiętam zebym juz czytała :) my zaczęliśmy zerowke, tez było trochę zamieszania ze zmianą grupy, szukaniem rzeczy :)

dziewczyny mam problem mam leciec do meza 30 wrz do angli na 2 tyg z corka a ze jestem w ciąży to nie wiem co robic bardzo się boje lotu i wogule żeby z dzieckiem było ok może ktoras z was leciała w 22 tc
Między 18 a 24 tc jest podobno najlepszy czas na latanie w ciazy bo np. zmiany ciśnienia nie są wtedy grozne. Ale jak jest w twoim przypadku to powie ci twój lekarz. Jedna z nas leci (juz poleciala?) to może się odezwie jutro :)

jagodka - przeszlo mi.. wiec chyba nie bede marudzic do lekarza. Podejrzewam, ze to od jelit, bo "bol" sie przeniosl popoludniu w strone odbytu, a dzis juz nie ma tego. JA mam ogromne problemy z jelitami, wiec w sumie chyba nic dziwnego..

Ja nie latalam pozniej niz w 16tc, wiec nie pomoge, tez chyba zalezy od samopoczucia mamuski, bo cisnienie cisnieniem ale w samolocie to tez niewygodnie, malo miejsca dla nog (ja jestem z tych wyzszych) a to klopotliwe, wiec sie troche umeczylam.

Hej laski, ja dziś obudziłam się z tak silnym bólem pleców że myślałam że zwariuje... Bolały mnie w okolicy krzyża ale tylko z lewej strony i teraz nie wiem, czy to nerki, czy po prostu dalej te rozciąganie... Potrzymalo trochę i teraz po nocy jak się kręcę na łóżku to tylko trochę ćmi..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laski, ja dziś obudziłam się z tak silnym bólem pleców że myślałam że zwariuje... Bolały mnie w okolicy krzyża ale tylko z lewej strony i teraz nie wiem, czy to nerki, czy po prostu dalej te rozciąganie... Potrzymalo trochę i teraz po nocy jak się kręcę na łóżku to tylko trochę ćmi..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a na której stronie spalas bo ja nie dam rady spac na prawej bo mnie tak wszystko boli

Do góry