kasia.zosia
Moderatorka
Mamy całą listę z terminami w innym temacietak ja mam na 4 luty a ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy całą listę z terminami w innym temacietak ja mam na 4 luty a ty
A synek ile ma lat? Bo nie pamiętam zebym juz czytałaJa was cały czas podczytuje, ostatnio jakaś "jesienna" deprecha mnie dopadła po tym przyjeździe i nawet nie chce mi się pisać kilka dni przeryczane mam itp. Ale tak to was czytam wiec jak coś później też chętnie dojde na zamknięty,
Czas mi w ogóle tak leci nieubłaganie ze szok ! Już połowa ciąży - kiedy i jak i gdzie ? Nic nie zdążyłam zrobić a zaraz rodze - dla dziecka nic specjalnie tez nie mam , tyle rzeczy jeszcze do kupienia zaczynam siać panikę hehe
musze powoli zacząć zakupy bo później od razu wydać taka super sumkę na raz to tez inaczej w budżecie domowym
Ja to nie wiem kto u nas w środę - sami sobie zgadujemy i kontemplujemy przy tym jest masa śmiechu- ale generalnie robimy sobie dalej niespodziankę chociaż nie powiem juz miałam. Moment załamania ze chce wiedzieć
, jeśli będzie chłopak to tylko wózka nam brakuje i tyle
, jak dziewczynka to mam dla niej 3 ciuszki na krzyż
hehe,
synek zaczął przedszkole i tak miałam. Latania z tym ze hej, teraz plecak ma za mały - jak się okazało i musze szukać jakiś inny i tak zawsze coś ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Między 18 a 24 tc jest podobno najlepszy czas na latanie w ciazy bo np. zmiany ciśnienia nie są wtedy grozne. Ale jak jest w twoim przypadku to powie ci twój lekarz. Jedna z nas leci (juz poleciala?) to może się odezwie jutrodziewczyny mam problem mam leciec do meza 30 wrz do angli na 2 tyg z corka a ze jestem w ciąży to nie wiem co robic bardzo się boje lotu i wogule żeby z dzieckiem było ok może ktoras z was leciała w 22 tc
Halo- czy są juz jakieś przyszłe mamusie z terminem na luty
?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Między 18 a 24 tc jest podobno najlepszy czas na latanie w ciazy bo np. zmiany ciśnienia nie są wtedy grozne. Ale jak jest w twoim przypadku to powie ci twój lekarz. Jedna z nas leci (juz poleciala?) to może się odezwie jutro![]()
a na której stronie spalas bo ja nie dam rady spac na prawej bo mnie tak wszystko boliHej laski, ja dziś obudziłam się z tak silnym bólem pleców że myślałam że zwariuje... Bolały mnie w okolicy krzyża ale tylko z lewej strony i teraz nie wiem, czy to nerki, czy po prostu dalej te rozciąganie... Potrzymalo trochę i teraz po nocy jak się kręcę na łóżku to tylko trochę ćmi..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom