reklama
joanna4258
Fanka BB :)
Ja jeszcze w łóżku, D zabrał Małego i w końcu mogłam odespać jak ja lubię niedziele
U mnie jeszcze brak pomysłu na obiad ale z racji, że D dzisiaj gotuje to pewnie stanie na jakichś kotletach.
Twarz też mam całą wysypaną
U mnie jeszcze brak pomysłu na obiad ale z racji, że D dzisiaj gotuje to pewnie stanie na jakichś kotletach.
Twarz też mam całą wysypaną
Nuśkaaa
Dzień dobry
Niedawno wstałam, już śniadanko i herbata zaliczone
Mojego eM na weekend w domku nie ma więc trochę smutno samej, ale już wieczorem wraca
Mnie też strasznie wysypało i czerwonych plam na policzkach dostałam ;/ nawet podkładu nie mogę nałożyć bo do tego suche miejsca mi się robią na twarzy, mimo że codziennie wieczorem nawilżam kremem ;/ ale już się przyzwyczaiłam
Na obiad dzisiaj jadę do rodziców, od kilku lat z reguły niedzielne obiady jemy u Nich, do tego mój brat z żona przychodzi
Ja ostatnio praktycznie tylko zupki gotuję, bo od mięsa mnie odrzuciło, ziemniaki też średnio i tak trochę muszę kombinować ;p
Dzisiaj w nocy chciałam się przekręcić na drugi bok i tak mnie zaczęło ciągnąć podbrzusze (ale tak po bokach) ze automatycznie się obudziłam, na szczęście to było chwilowe. Myślicie że to macica albo więzadła?
Idę zaraz się szykować choć takiego lenia mam ze szok hehe
Miłego dnia
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Niedawno wstałam, już śniadanko i herbata zaliczone
Mojego eM na weekend w domku nie ma więc trochę smutno samej, ale już wieczorem wraca
Mnie też strasznie wysypało i czerwonych plam na policzkach dostałam ;/ nawet podkładu nie mogę nałożyć bo do tego suche miejsca mi się robią na twarzy, mimo że codziennie wieczorem nawilżam kremem ;/ ale już się przyzwyczaiłam
Na obiad dzisiaj jadę do rodziców, od kilku lat z reguły niedzielne obiady jemy u Nich, do tego mój brat z żona przychodzi
Ja ostatnio praktycznie tylko zupki gotuję, bo od mięsa mnie odrzuciło, ziemniaki też średnio i tak trochę muszę kombinować ;p
Dzisiaj w nocy chciałam się przekręcić na drugi bok i tak mnie zaczęło ciągnąć podbrzusze (ale tak po bokach) ze automatycznie się obudziłam, na szczęście to było chwilowe. Myślicie że to macica albo więzadła?
Idę zaraz się szykować choć takiego lenia mam ze szok hehe
Miłego dnia
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Nuśka takie ciągnięcia po bokach to więzadła właśnie, też przy przekręcaniu z boku na bok je czuję dość mocno. My po spacerku, córka pojechała z babcią na starówkę połazić, bo mamy europejski festiwal smaku.
Ja chyba zaraz kawę trzasnę, bo śpiąca jestem bardzo. Potem pewnie spakuję młodej plecak na jutro, bo ma na rano, a tak poza tm to lenistwo niedzielne. Wczoraj się orobiłam to dziś mam luz
Ja chyba zaraz kawę trzasnę, bo śpiąca jestem bardzo. Potem pewnie spakuję młodej plecak na jutro, bo ma na rano, a tak poza tm to lenistwo niedzielne. Wczoraj się orobiłam to dziś mam luz
maryliese
W liście mamuś jest 20 ciężarówek a powinno być 24, a już znamy płeć ośmiu dzieci plus Miciur-ka, która powtarza, że nie chce znać i to też trzeba uszanować; wiecie, że u połowy z nas to dopiero pierwsze dziecko, które ma szansę się urodzić?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Plus duzo jest mam, które będą mieć trzecie. Ja w sumie też nie musze znać plci ale syn i mąż chcieliby wiedzieć czy będzie chłopiecW liście mamuś jest 20 ciężarówek a powinno być 24, a już znamy płeć ośmiu dzieci plus Miciur-ka, która powtarza, że nie chce znać i to też trzeba uszanować; wiecie, że u połowy z nas to dopiero pierwsze dziecko, które ma szansę się urodzić?
Ja znowu w ciąży mam zawsze lepsza cerę nadrabiam rozstępami w sumie wszedzie
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
tez to zauwazylam [emoji6]Plus duzo jest mam, które będą mieć trzecie.
uwinelam sie wlasnie z prasowaniem na caly tydzien [emoji106]
obiad sie robi, wiec mozna polezec
a propos cery to nigdy nie mialam z nia problemu, za to mam meeega sucha skore
Mój D i córka chcą wiedzieć, mi to obojętne. Jeszcze trochę i się dowiemy. Mam dzisiaj takiego lenia że najchętniej bym się położyła spać. Jeszcze nerwa na D złapałam. Zaczęłam trochę ogarniać mieszkanie a ten,zamiast zaoferować że pomoże to się pyta po co sprzątam, przecież i tak nikt dzisiaj nie przychodzi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Grabcia123
My od początku chcieliśmy wiedzieć i przeczucia nas nie mylily A dzięki temu ze synuś w teścia wkroczylo Nowe życie A ostatnio już się podawał....
Co do cery nie mam żadnych problemów o dziwo bo zawsze miałam jakieś tam nie doskonałości i póki co żadnych rozstępów mimo że rozmiar biustu podskoczyl o 2 do góry i genetycznie tez obciążona jestem Bo siostry od początku miały na udach A później piersi i brzuch.. zobaczymy ile ja się utrzymam [emoji5]
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Co do cery nie mam żadnych problemów o dziwo bo zawsze miałam jakieś tam nie doskonałości i póki co żadnych rozstępów mimo że rozmiar biustu podskoczyl o 2 do góry i genetycznie tez obciążona jestem Bo siostry od początku miały na udach A później piersi i brzuch.. zobaczymy ile ja się utrzymam [emoji5]
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom