reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja jakos mam ostatnio problemy z wymysleniem menu, jakby ktos mi codzienie powiedzial"rob to i to" to byloby ok,ale wymyslic? Maz pewnie jakies miecho zrobi, a ja nie wiem co dla siebie, jak narazie to sok z sokowirowki, bo mam kleske urodzaju jablek :)

reklama
Właśnie patrzyłam i jesteś dodana do grupy. Ja mam na gorze ikonke grupy, tam możesz kliknąć i wyszukać grupę lutówka 2017 i wejsc.

udalo mi sie wczoraj wejsc na grupe [emoji6]
Monsku sauna w ciąży jest absolutnie zabroniona:szok:
tez o tym pomyslalam
A ja dzisiaj zauwazylam nowy problem :) tzn zaczyna byc mi ciezko golic nogi i bikini :) co to bedzie za kilka miesiecy....
ja z kolei mam problem z malowaniem paznokci u nog [emoji3]
hej dziewczyny ja jestem styczniowka ale mam znajoma lutowke.znacie już plec?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
znamy na 99 % [emoji3]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Witam się niedzielne :)

Też mam wysyp na twarzy masakra ale ja od początku ciąży to już przywykłam a czoło to "tarka"

Obiad dzisiaj właśnie brak pomysłu totalny :( schabowe wyjęte bo brak weny a jakoś ochoty w ogóle na nie nie mam.

Nie wysiedzialabym w saunie , ja generalnie jestem z tych co uwielbiają jesień i zimę :) bardzo źle się czuje latem jak jest słońce i temperatury wysokie także przepraszam z góry ale bardzo mi się podobało te lato ze odpuściło i była znośne pogoda :)

MartynaM u nas dopiero pomału poznajemy płeć swoich małych lokatorów :) u 5 czy 6 lutóweczek jest określone dopiero

Widzę, że nie jestem sama z tym problemem, niestety nie poprawia mi to humoru;) Zawsze miałam ładną cerę (oprócz rzutów ŁSZ), a teraz po prostu masakra:/ U mnie tylko czoło i trochę nos na szczęście, ale i tak wkurza to nieziemsko.
My już po śniadanku - zapiekanki na bułeczkach zrobiłam, wszyscy zadowoleni, cały stół w okruszkach:p
Monsku to wszystko jasne, skandynawowie muszą się gdzieś wygrzewać w takim klimacie;)

Dzień dobry. My dopiero wstajemy. Trzeba zaraz szykować śniadanko. Na obiad chyba ryż i sos po chińsku. Cerę mam taka samą jak zawsze czyli do niczego. Grabcia- ja też grupy nie widzę. Dzisiaj leniuchujemy, robimy kino domowe, szykujemy przekąski i oglądamy filmy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Narobiłyście mi smaka tymi plackami z cukini, jutro się chyba skuszę i zrobię, ale myślę też o kotlecikach jajecznych ;)
U nas pogoda cudna dzisiaj, wczoraj zresztą też w porządku także się cieszę i korzystamy z mężem jak możemy z tych promieni słońca :)
Ja mam 3,5 kg na plusie, brzunio malutki, mam wrażenie że te 3,5 to ekhm... w cycki poszło, które są okropnie wielkie :/ Aż mnie to krępuje...
I lekką ciemną linię na brzuszku już mam..
A co do zakupów, to jedynie materiał kupiłam do uszycia poszewek albo ciuszka jakiegoś, poduszko-kocyk a resztę to dopiero w listopadzie/koncem października..
Najgorzej, że muszę spodni poszukać. Póki ciepło mam w czym chodzić (wiadomo, sukienki) ale mam tylko 1 spodnie takie z gumą! Patrzyłam nawet w ciuchlandach za spodniami z gumką (ja to uwielbiam szaleć w szmatexach, kupuje, przerabiam itp.) ale nic nie ma..
Cholerka, chyba popatrzę na allegro ;)
A Klauduski dawno nie było u nas-też mi się wydaje, że ślubuje teraz ;)
Dobrego dnia!

reklama
Do góry