reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja jakos mam ostatnio problemy z wymysleniem menu, jakby ktos mi codzienie powiedzial"rob to i to" to byloby ok,ale wymyslic? Maz pewnie jakies miecho zrobi, a ja nie wiem co dla siebie, jak narazie to sok z sokowirowki, bo mam kleske urodzaju jablek :)

reklama
Właśnie patrzyłam i jesteś dodana do grupy. Ja mam na gorze ikonke grupy, tam możesz kliknąć i wyszukać grupę lutówka 2017 i wejsc.

udalo mi sie wczoraj wejsc na grupe [emoji6]
Monsku sauna w ciąży jest absolutnie zabroniona:szok:
tez o tym pomyslalam
A ja dzisiaj zauwazylam nowy problem :) tzn zaczyna byc mi ciezko golic nogi i bikini :) co to bedzie za kilka miesiecy....
ja z kolei mam problem z malowaniem paznokci u nog [emoji3]
hej dziewczyny ja jestem styczniowka ale mam znajoma lutowke.znacie już plec?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
znamy na 99 % [emoji3]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Witam się niedzielne :)

Też mam wysyp na twarzy masakra ale ja od początku ciąży to już przywykłam a czoło to "tarka"

Obiad dzisiaj właśnie brak pomysłu totalny :( schabowe wyjęte bo brak weny a jakoś ochoty w ogóle na nie nie mam.

Nie wysiedzialabym w saunie , ja generalnie jestem z tych co uwielbiają jesień i zimę :) bardzo źle się czuje latem jak jest słońce i temperatury wysokie także przepraszam z góry ale bardzo mi się podobało te lato ze odpuściło i była znośne pogoda :)

MartynaM u nas dopiero pomału poznajemy płeć swoich małych lokatorów :) u 5 czy 6 lutóweczek jest określone dopiero

Widzę, że nie jestem sama z tym problemem, niestety nie poprawia mi to humoru;) Zawsze miałam ładną cerę (oprócz rzutów ŁSZ), a teraz po prostu masakra:/ U mnie tylko czoło i trochę nos na szczęście, ale i tak wkurza to nieziemsko.
My już po śniadanku - zapiekanki na bułeczkach zrobiłam, wszyscy zadowoleni, cały stół w okruszkach:p
Monsku to wszystko jasne, skandynawowie muszą się gdzieś wygrzewać w takim klimacie;)

Dzień dobry. My dopiero wstajemy. Trzeba zaraz szykować śniadanko. Na obiad chyba ryż i sos po chińsku. Cerę mam taka samą jak zawsze czyli do niczego. Grabcia- ja też grupy nie widzę. Dzisiaj leniuchujemy, robimy kino domowe, szykujemy przekąski i oglądamy filmy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Narobiłyście mi smaka tymi plackami z cukini, jutro się chyba skuszę i zrobię, ale myślę też o kotlecikach jajecznych ;)
U nas pogoda cudna dzisiaj, wczoraj zresztą też w porządku także się cieszę i korzystamy z mężem jak możemy z tych promieni słońca :)
Ja mam 3,5 kg na plusie, brzunio malutki, mam wrażenie że te 3,5 to ekhm... w cycki poszło, które są okropnie wielkie :/ Aż mnie to krępuje...
I lekką ciemną linię na brzuszku już mam..
A co do zakupów, to jedynie materiał kupiłam do uszycia poszewek albo ciuszka jakiegoś, poduszko-kocyk a resztę to dopiero w listopadzie/koncem października..
Najgorzej, że muszę spodni poszukać. Póki ciepło mam w czym chodzić (wiadomo, sukienki) ale mam tylko 1 spodnie takie z gumą! Patrzyłam nawet w ciuchlandach za spodniami z gumką (ja to uwielbiam szaleć w szmatexach, kupuje, przerabiam itp.) ale nic nie ma..
Cholerka, chyba popatrzę na allegro ;)
A Klauduski dawno nie było u nas-też mi się wydaje, że ślubuje teraz ;)
Dobrego dnia!

reklama
Do góry