reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

w zadnej ciazy nie mialam kreski [emoji6]
wy tu o bigosie z lecxo, a u nas dzis tradycyjny bigos :-) a dla ciezarnych dodatkowo ciasto czekoladowe[emoji3]
a waga poki co -2.5 kg jeszcze.
Klauduska, najwspanialszego na nowej drodze zycia!!!!
a propos grupy,dalej nie moge wejsc

8599e6ydh9ss8jgy.png
Właśnie patrzyłam i jesteś dodana do grupy. Ja mam na gorze ikonke grupy, tam możesz kliknąć i wyszukać grupę lutówka 2017 i wejsc.

reklama
Ja też wybieram się na przegląd niebawem.
Nie planuję większych zakupów wcale:) Mam niewiele do kupienia - głównie rzeczy dla mnie do porodu. Dla dziecka fotelik do samochodu, poza tym jeśli będzie dziewczynką to może coś różowego z ubranek. I tyle..;)

Ja też wybieram się na przegląd niebawem.
Nie planuję większych zakupów wcale:) Mam niewiele do kupienia - głównie rzeczy dla mnie do porodu. Dla dziecka fotelik do samochodu, poza tym jeśli będzie dziewczynką to może coś różowego z ubranek. I tyle..;)
I ja też nie planuje dużych zakupow. Z większych rzeczy to właśnie to lozeczko turystyczne. Ewentualnie potem jak mi będzie brakowało jakiegoś ubranka.

W sumie to się cieszę, że tyle rzeczy mamy, bo to straszne pieniądze, a za to spokojnie teraz zrobię pokoje "starszakom":)

Ja to muszę wszystko kupić od podstaw a boję się że mnie zakupy poniosą ;p będę bazować na waszych doświadczeniach które opisujecię w temacie wyprawkowym ;) i chyba zacznę powoli po 20 tygodniu żeby później nie było jakiegoś wielkiego wydatku naraz ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak sie pytam o ta kreske, bo gdzies mi mignelo info,ze moze sie juz pojawiac. Ja i tak nie zobacze, bo od pepka w dol mam blizne po cc.. Ja nic nie kupuje jeszcze, jakos dla mnie za wczesnie a ja i tak rzadko w sklpeach jestem (nie lubie), wiec tez mnie nie kusi :) ale tak ja juz pisalam, mam pudla pelne, pewnie jakbym byla pierwszy raz mamusia to buszowaalbym po sklepach :)

aaaaa wygrzalam sie w saunie, co za relax :)

Nuśkaaa ja też muszę wszystko skompletować od zera i też nie chcę niepotrzebnie kasy wydawać, a ceny ładnych rzeczy wcale nie są niskie

Jagódka masz racje, zawsze mi to lapisowanie z głowy wychodzi. Kreski też nie mam jeszcze. Dla dziecka nic nie kupuje bo wszystko mam. Chociaż myśle nad zakupem pościeli i kocyka ręcznie robionych w Polsce. Jak będzie chłopak to kilka ubranek. Właśnie wróciliśmy z zakupów i zabrałam się za obiado-kolacje, makaron z cukinia po włosku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nic dla dziecka kupować nie zamierzam, bo wszystko mam, no może kilka ubranek jakby się okazało, że jednak dziewczynka się urodzi. Ewentualnie rozważam zakup wózka dla dzieci rok po roku ale to zdecyduję dopiero jak małe już się urodzi

Do góry