reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Oczywiście, że są płatne. Nie ma nic za darmo, nawet za świetlicę płacimy (niedużo bo niedużo, ale płacimy). Nie miałabym wyjścia, musiałabym ogarnąć, ale tak jest prościej po prostu.

reklama
jagodka - ja pytam z ciekawosci, bo tutaj nic sie nie placi ani za szkole ani za ksiazki ani za lunch.. tak sobie pomyslalam,ze dobrze ze +500 jest to macie dodatkowe pieniazki na oplaty, eh

sojnabig - mi zaczyna coraz bardziej nasze akwarium smierdziec, blee jka przechodze to oddech wstrzymuje

Sojnabig uciekaj, to naprawdę nic przyjemnego. Jagódka ja tez chce się zabrać za malowanie. Farba od tygodnia stoi w pokoju a ja się zabrać za to nie moge. Co do porodu to mój D raczej będzie ze mną. Za pierwszym razem nie zdążył (poród długi ale wysłałam go do domu jako ze nic się nie działo). Przy drugim był, latał do kibelka co chwilę, szkoda mi go było. Mimo wszystko był zadowolony i teraz też chce być ze mną.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jagodka - ja pytam z ciekawosci, bo tutaj nic sie nie placi ani za szkole ani za ksiazki ani za lunch.. tak sobie pomyslalam,ze dobrze ze +500 jest to macie dodatkowe pieniazki na oplaty, eh
Monsku taką mamy politykę prorodzinną:/ Szkoda gadać, dobrze, że podręczniki mamy z MENu darmowe, aczkolwiek są tak słabe, że i tak coś dodatkowego trzeba kupować, bo dzieciaki by się zanudziły na śmierć. Córa mi marudzi, że nie chce do szkoły:D W ogóle dzik się z niej zrobił, bo mówi, że nie chce chodzić na dodatkowe zajęcia, bo będą tam obce dzieci...:O Nie wiem co jej się stało, rok temu tak nie było..

Ja nie chce nawet myśleć co mnie czeka w najbliższych tyg... malowanie Nowe meble montowanie tego przeprowadzka....brrr

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po pierwszym remoncie w ciąży z Klaudią wylądowałam w szpitalu. Przesadziłam konkretnie, teraz już nie będę tak szaleć, niech mąż się produkuje. Także ostrożnie z tymi remontami Dziewczyny, pamiętajcie, że jesteście w ciąży;)

Napisałam maila do intendentki i wpłaciłam kasę za obiady za dwa miesiące od razu (3,8 za jeden obiad), mam nadzieję, że dotarło do właściwej osoby, bo nie da rady się tam dodzwonić, a kolejka pewnie będzie kilometrowa:p

Hejka ;)
Wpadam tylko na chwilę się przywitać ;) dzisiaj lecę do mamy pomoc kleić pierogi, a później mam przymiarkę sukienki do ślubu i możliwe, że dopiero wieczorem będę miała czas na forum ;)

Ellie123 płeć w sumie nie aż tak ważna, ważne żeby dzieciątko zdrowe było ;) A jak to pierwsze dziecko to później można starać się znowu i może akurat inna płeć się trafi ;)

monsku ja generalnie nie miałam wcześniej większych problemów z dopatrzeniem czegokolwiek na usg, ale ostatnio dostaliśmy jedno zdjęcie na którym Mały wyszedł jak predatorek i na nim ciężko mi odróżnic co jest co ;p

rozmaryn bądź dzielna ;p mnie pewnie to czeka za jakieś 2 tygodnie a już się boję że nie dam rady i będę wymiotować ;p

Wy dziewczyny widzę już jakieś remonty, malowania ;) my musimy sypialnie "przerobić", na ścianach mamy tynk strukturalny baranka i jedna ścianę mega czerwona ;p
I mam ogromną szafę która muszę przenieść do innego pokoju bo z nią nic mi się nie zmieści, ale to planuje powoli do października ogarnąć bo już później bym chciała być spokojna o tego typu rzeczy i jakieś zakupy bym może zaczęła robić dla Bąbelka ;)

Miłego dnia ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdyby nie ta zabudowa to bym w ogóle nic nie malowała, ale potem w szafie niczego nie pomaluję:p U córki w pokoju nas sąsiedzi zalali - jak zbudowali swój dom (mamy szeregowiec z 3 domków), to tak zrobili dach, że zaciekało pod nasz dach i farba nam w jednym miejscu odprysnęła:/ Także najpierw musimy to zdrapać, zagruntotwać i pomalować jeszcze raz, bo teraz Klaudia idzie do innego pokoju, a Adam do jej byłego pokoju. A w tym nowym pokoju Klaudii suszyłam pranie i prasowałam, więc tam tylko delikatnie trzeba odświeżyć

Do góry