reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia123 ja też pierwsze Maleństwo będę miała ;) A co do porodu, powiedziałam mojemu, że chciałabym żeby był ale to jego decyzja. I póki co mówi, że chce być ;)
Agatucca ciężko stwierdzić po tej fotce cokolwiek ;/ Ale jeśli lekarz mówi, że chłopiec to chyba można mu zaufać ;) Mi mój gin powiedział na ostatniej wizycie też, że na 90% chłopak ale i tak czekam do kolejnej wizyty żeby się upewnić ;) w załączniku fotka naszego "siusiaka" Usgsynek..jpg

ps. na tym drugim zdjęciu faktycznie wygląda na chłopca ;)
ps2. chociaż już sama nie wiem ;/

Załączniki

• Usgsynek..jpg
    Usgsynek..jpg
    442,9 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Ellie123 no tak jak podczytywałam wcześniej forum to praktycznie same chłopaczki i tylko 2 dziewczynki póki co ;)
Ja od początku wiedziałam, że będzie chłopak, tzn miałam nadzieję małą na córcię, ale ze względu na "pomoc" w zajściu w ciążę i monitoring cyklu większe szanse były na chłopca ;)
Ale baaaardzo się cieszymy na synka ;)
A Ty wiesz już co będziesz miała? :)

.jagódka też mam taką nadzieję ;) chociaż w sumie jest mi obojętne co będzie chociaz przecucie mam na dziewczynkę
Nuśkaaa witaj ponownie, podaj jeszcze datę porodu to wciągnę Cię na listę mam

My też pierwsze dzieciątko [emoji5] i też się boje porodu....Ale nie bólu czy tych kilku godzin tylko tego żeby było wszystko w porządku,żeby nie zabrakło mi sił.....
A powiedzcie mi chcecie żeby wasi mężowie byli przy porodzie???

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Przed pierwszym porodem takich obaw nie miałam, ale teraz to ja się od zobaczenia II kresek zastanawiam jak to będzie :D
Przy pierwszym porodzie M chciał być bardzo, ja nie bardzo byłam przekonana. Zgodziłam się pod warunkiem, że mnie poniżej pasa nie ogląda. A że finalnie wyszło cc to nie miał okazji być przy porodzie.
Ja mam znajomego, który nie mógł uprawiać seksu z zona po porodzie jak zobaczył szycie. Ale on taki dziwny typ i się wszystkiego brzydzi. Rozwiódł się. I z drugą partnerka nie chce dzieci :p
Ja rownież rodziłam z mężem, 12 lat temu[emoji15] Tez dawałam wolny wybór, ale wiem jedno, sama może bym i dała radę, ale byłoby mi znacznie ciężej.
Dobra, pomóżcie. Co widzicie ?
1472750780-bgy1xa.jpeg

Lekarz stwierdził na 90% chłopca, a jak się tak nakręciłam, ze boje się ze za miesiąc powie mi ze pomyłka. [emoji23] Ja widzę pitolka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze ja to ślepa jestem i nie wiem co tam widać.:p

Agatucca no ja mam fotkę małego robiona od dołu :) jak pisała Jagódka są kości biodrowe rozdziabione a między nimi bardzo dobrze widoczny siusiaczek :)

Ja jeszcze o porodzie staram się nie myśleć, mąż by chciał być ale raczej nie będzie mu to dane bo my raczej cięcie będziemy mieć więc poczeka za drzwiami no i my będziemy szybciej się rozpakowywać w związku z tym , chociaż osobiście wolałabym rodzic SN ale cóż mało ważne , ważne żeby zdrowo i szczęśliwie było :)

reklama
Męża obowiązkowo zaciągnę na porodówkę, nie wyobrażam sobie żeby było inaczej, ma być wsparciem, którego będę potrzebować
Nuśkaaa - rety szybko poznałaś płeć, ja mam termin dzień po Tobie, to może też już poznam? Mam wizytę 13-tego czyli już zaraz. Szczególnie nie wypytywaliśmy gina na ostatniej, liczę że sam się z nami podzieli tą informacją jak będzie pewien. Pewnie będę ostatnią mamą, która pomyśli o kupnie wyprawki dla maleństwa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry