reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia123 ja też pierwsze Maleństwo będę miała ;) A co do porodu, powiedziałam mojemu, że chciałabym żeby był ale to jego decyzja. I póki co mówi, że chce być ;)
Agatucca ciężko stwierdzić po tej fotce cokolwiek ;/ Ale jeśli lekarz mówi, że chłopiec to chyba można mu zaufać ;) Mi mój gin powiedział na ostatniej wizycie też, że na 90% chłopak ale i tak czekam do kolejnej wizyty żeby się upewnić ;) w załączniku fotka naszego "siusiaka" Usgsynek..jpg

ps. na tym drugim zdjęciu faktycznie wygląda na chłopca ;)
ps2. chociaż już sama nie wiem ;/

Załączniki

• Usgsynek..jpg
    Usgsynek..jpg
    442,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Ellie123 no tak jak podczytywałam wcześniej forum to praktycznie same chłopaczki i tylko 2 dziewczynki póki co ;)
Ja od początku wiedziałam, że będzie chłopak, tzn miałam nadzieję małą na córcię, ale ze względu na "pomoc" w zajściu w ciążę i monitoring cyklu większe szanse były na chłopca ;)
Ale baaaardzo się cieszymy na synka ;)
A Ty wiesz już co będziesz miała? :)

.jagódka też mam taką nadzieję ;) chociaż w sumie jest mi obojętne co będzie chociaz przecucie mam na dziewczynkę
Nuśkaaa witaj ponownie, podaj jeszcze datę porodu to wciągnę Cię na listę mam

My też pierwsze dzieciątko [emoji5] i też się boje porodu....Ale nie bólu czy tych kilku godzin tylko tego żeby było wszystko w porządku,żeby nie zabrakło mi sił.....
A powiedzcie mi chcecie żeby wasi mężowie byli przy porodzie???

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Przed pierwszym porodem takich obaw nie miałam, ale teraz to ja się od zobaczenia II kresek zastanawiam jak to będzie :D
Przy pierwszym porodzie M chciał być bardzo, ja nie bardzo byłam przekonana. Zgodziłam się pod warunkiem, że mnie poniżej pasa nie ogląda. A że finalnie wyszło cc to nie miał okazji być przy porodzie.
Ja mam znajomego, który nie mógł uprawiać seksu z zona po porodzie jak zobaczył szycie. Ale on taki dziwny typ i się wszystkiego brzydzi. Rozwiódł się. I z drugą partnerka nie chce dzieci :p
Ja rownież rodziłam z mężem, 12 lat temu[emoji15] Tez dawałam wolny wybór, ale wiem jedno, sama może bym i dała radę, ale byłoby mi znacznie ciężej.
Dobra, pomóżcie. Co widzicie ?
1472750780-bgy1xa.jpeg

Lekarz stwierdził na 90% chłopca, a jak się tak nakręciłam, ze boje się ze za miesiąc powie mi ze pomyłka. [emoji23] Ja widzę pitolka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze ja to ślepa jestem i nie wiem co tam widać.:p

Agatucca no ja mam fotkę małego robiona od dołu :) jak pisała Jagódka są kości biodrowe rozdziabione a między nimi bardzo dobrze widoczny siusiaczek :)

Ja jeszcze o porodzie staram się nie myśleć, mąż by chciał być ale raczej nie będzie mu to dane bo my raczej cięcie będziemy mieć więc poczeka za drzwiami no i my będziemy szybciej się rozpakowywać w związku z tym , chociaż osobiście wolałabym rodzic SN ale cóż mało ważne , ważne żeby zdrowo i szczęśliwie było :)

reklama
Męża obowiązkowo zaciągnę na porodówkę, nie wyobrażam sobie żeby było inaczej, ma być wsparciem, którego będę potrzebować
Nuśkaaa - rety szybko poznałaś płeć, ja mam termin dzień po Tobie, to może też już poznam? Mam wizytę 13-tego czyli już zaraz. Szczególnie nie wypytywaliśmy gina na ostatniej, liczę że sam się z nami podzieli tą informacją jak będzie pewien. Pewnie będę ostatnią mamą, która pomyśli o kupnie wyprawki dla maleństwa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry