reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig póki nie ma plamien bólu itp to się ciesze i wiem że jest ok ale w bijące serduszko, lapki, nóżki, główkę itp tez nie wierze.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca !!!! Trzeba wierzyć! Będzie wszystko dobrze!!!!!

Ja to się teraz boję najbardziej wizyty i naszej dietetyczki... :( 16 czerwca mamy wizytę kontrolną. Boję się ze będzie zawiedziona..; ( zostało mi 10kg do zrzucenia... ma dla mnie naszykowany kolejny jadłospis... a tu .. taka niespodzianka dla niej.. . Martwię się tym strasznie...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca !!!! Trzeba wierzyć! Będzie wszystko dobrze!!!!!

Ja to się teraz boję najbardziej wizyty i naszej dietetyczki... :( 16 czerwca mamy wizytę kontrolną. Boję się ze będzie zawiedziona..; ( zostało mi 10kg do zrzucenia... ma dla mnie naszykowany kolejny jadłospis... a tu .. taka niespodzianka dla niej.. . Martwię się tym strasznie...

Napisze jadłospis jeszcze raz tym razem dla ciężarnej fabimamy ;

Nie bardzo.. każdy jadłospis trochę kosztuje... a teraz czekają nas ważniejsze wydatki. Zapytam ja jak mogę go uzupełnić zeby byl ok dla przyszlej mamy... ;/ . Schudłam 35kg... nie chciałabym tego zniweczyc...

Nie bardzo.. każdy jadłospis trochę kosztuje... a teraz czekają nas ważniejsze wydatki. Zapytam ja jak mogę go uzupełnić zeby byl ok dla przyszlej mamy... ;/ . Schudłam 35kg... nie chciałabym tego zniweczyc...

Super wynik :) ale teraz maleństwo najważniejsze :)

reklama
nigdy nie sądziłam, że aż tak będę się cieszyć z powodu wymiotów :p
Też bym się ucieszyła jakby mnie dopadły jakieś mdłości, ciąża wydałaby się bardziej realna ;)

Nie mogę jeść, chudne jak nie wiem i wszystko śmierdzi starym moczem..To dopiero hardcore hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wierzę :D Ja dzisiaj wąchałam ciasto na pizze, że coś mi zalatuje moczem ! To powinno być wpisane jako oficjalny ciążowy objaw, skoro tyle tu nas z tą przypadłością :D

35 kg WOW ! Super wynik :) Nie wiem ile teraz ważysz, ale ile by to nie było to teraz dzieciątko najważniejsze :) A masz bardzo restrykcyjną dietę? Może nawet nie musisz jej specjalnie zmieniać, tylko się nie głodzić ? :) Dietetyczka napewno ci pogratuluje i podpowie co powinnaś zmienić w diecie ;)

Do góry