reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig póki nie ma plamien bólu itp to się ciesze i wiem że jest ok ale w bijące serduszko, lapki, nóżki, główkę itp tez nie wierze.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca !!!! Trzeba wierzyć! Będzie wszystko dobrze!!!!!

Ja to się teraz boję najbardziej wizyty i naszej dietetyczki... :( 16 czerwca mamy wizytę kontrolną. Boję się ze będzie zawiedziona..; ( zostało mi 10kg do zrzucenia... ma dla mnie naszykowany kolejny jadłospis... a tu .. taka niespodzianka dla niej.. . Martwię się tym strasznie...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca !!!! Trzeba wierzyć! Będzie wszystko dobrze!!!!!

Ja to się teraz boję najbardziej wizyty i naszej dietetyczki... :( 16 czerwca mamy wizytę kontrolną. Boję się ze będzie zawiedziona..; ( zostało mi 10kg do zrzucenia... ma dla mnie naszykowany kolejny jadłospis... a tu .. taka niespodzianka dla niej.. . Martwię się tym strasznie...

Napisze jadłospis jeszcze raz tym razem dla ciężarnej fabimamy ;

Nie bardzo.. każdy jadłospis trochę kosztuje... a teraz czekają nas ważniejsze wydatki. Zapytam ja jak mogę go uzupełnić zeby byl ok dla przyszlej mamy... ;/ . Schudłam 35kg... nie chciałabym tego zniweczyc...

Nie bardzo.. każdy jadłospis trochę kosztuje... a teraz czekają nas ważniejsze wydatki. Zapytam ja jak mogę go uzupełnić zeby byl ok dla przyszlej mamy... ;/ . Schudłam 35kg... nie chciałabym tego zniweczyc...

Super wynik :) ale teraz maleństwo najważniejsze :)

reklama
nigdy nie sądziłam, że aż tak będę się cieszyć z powodu wymiotów :p
Też bym się ucieszyła jakby mnie dopadły jakieś mdłości, ciąża wydałaby się bardziej realna ;)

Nie mogę jeść, chudne jak nie wiem i wszystko śmierdzi starym moczem..To dopiero hardcore hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wierzę :D Ja dzisiaj wąchałam ciasto na pizze, że coś mi zalatuje moczem ! To powinno być wpisane jako oficjalny ciążowy objaw, skoro tyle tu nas z tą przypadłością :D

35 kg WOW ! Super wynik :) Nie wiem ile teraz ważysz, ale ile by to nie było to teraz dzieciątko najważniejsze :) A masz bardzo restrykcyjną dietę? Może nawet nie musisz jej specjalnie zmieniać, tylko się nie głodzić ? :) Dietetyczka napewno ci pogratuluje i podpowie co powinnaś zmienić w diecie ;)

Do góry