reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciur-ka Nie wiem czy czytałaś nasze drugie forum daleko do tylu...Ale z tesciami moimi były problemy od początku. ..Od początku był jeden najwiekszy- mój syn nie był córka.

Jakie to smutne i przerażające..... Współczuję Ci, ale przynajmniej masz z głowy takich ludzi

reklama
Fabimama ja chodziłam w zeszlej ciąży do Grzegorza Piskulaka polecam bardzo. Ale musze sie zorientować czy jeszcze przyjmuje, bo dwa tygodnie przed moim terminem porodu musial iść na zwolnienie, walczyl z rakiem. A pierwszy trymestr miałam prowadzony przez Miśkiewicza, to jest mój gin ale on prowadzi tylko pierwszy trymestr ciąży potem pomaga dobrać ginekologa który pracuje w szpitalu w ktorym chce sie rodzic. A plec to mi dojrzal na tych badaniach w 12-13 tygodniu :) i ci lekarze z Gdyni sa
Ja mam nadzieje ze w tej ciąży mnie omina mldosci. W zeszlej wymiotowalam przez cala :( przez pewien okres aż krwią wymiotowalam tak podrażnione wszystko miałam. Na razie tylko lewy jajnik mnie pobolewa :)
Martus Witaj w klubie...cała ciaze wymiotowalam....zaczęło się niewinnie i zamiast przechodzić to od 5mca przebieralo na sile. ..kolejne miesiące tragiczne. Noce nie przespane.

Kruczyca To jak smar na chłopaka to nie wiem na co mocz hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ewpa Mnie piersi przestały boleć po dniu spodziewanej @. Lekko jak ucisne to są gdzieś w jednym miejscu wrażliwe ale nie bolesne i to tyle.

Kurczę a mi się musiał jakiś mały wrzodzik zrobić na wzgórku... dzwoniłam do ginekologa czy to nie oby jakaś opryszczka, ale powiedział, że na zewnątrz by było ją widać a mnie boli taki guzek głęboko pod skórą. Powiedział, że mogę smarować tribiotykiem..... na pewno to nie jest zap. mieszka włosowego, bo dawno nie robiłam tego typu zabiegów

Fabimama ja chodziłam w zeszlej ciąży do Grzegorza Piskulaka polecam bardzo. Ale musze sie zorientować czy jeszcze przyjmuje, bo dwa tygodnie przed moim terminem porodu musial iść na zwolnienie, walczyl z rakiem. A pierwszy trymestr miałam prowadzony przez Miśkiewicza, to jest mój gin ale on prowadzi tylko pierwszy trymestr ciąży potem pomaga dobrać ginekologa który pracuje w szpitalu w ktorym chce sie rodzic. A plec to mi dojrzal na tych badaniach w 12-13 tygodniu :) i ci lekarze z Gdyni sa
Ja mam nadzieje ze w tej ciąży mnie omina mldosci. W zeszlej wymiotowalam przez cala :( przez pewien okres aż krwią wymiotowalam tak podrażnione wszystko miałam. Na razie tylko lewy jajnik mnie pobolewa :)
Ja bym chciała właśnie kogoś z Gdyni... najlepiej poleconek z usg najlepiej 3 lub 4 d. Polecasz kogoś konkretnie? Wizyta prywatna oczywiście. .. i znasz może jakieś dobre laboratorium gdzie zrobię wszystkie możliwe badania z krwi?

34bwcsqvxs7xh9od.png

Airfix, to mam nadzieje ze tym razem bedzie nam lepiej :)
W ogóle przebieram sie bo na egzamin jade i... Stanik mlekiem przybrudzony. Ja nie wiem, strasznie krótko karmilam bo mala problemy miała a tu tak szybko?

Airfix, to mam nadzieje ze tym razem bedzie nam lepiej :)
W ogóle przebieram sie bo na egzamin jade i... Stanik mlekiem przybrudzony. Ja nie wiem, strasznie krótko karmilam bo mala problemy miała a tu tak szybko?

Coś ty, tak szybko ? Nieźle. Może to tylko jakieś wczesne hormony, a poźniej przejdzie

Ja bym chciała właśnie kogoś z Gdyni... najlepiej poleconek z usg najlepiej 3 lub 4 d. Polecasz kogoś konkretnie? Wizyta prywatna oczywiście. .. i znasz może jakieś dobre laboratorium gdzie zrobię wszystkie możliwe badania z krwi?

34bwcsqvxs7xh9od.png
Ten piskulak byl właśnie prywatnie i robił te wszystkie 3d i 4d. Jak bede w domu to Ci napisze drugiego którego mam poleconego. A badania w brusie możesz robic. Albo przy szpitalu tropikalnym w redlowie, powstania styczniowego 4 chyba albo w centrum niedaleko Batorego :)

Myślałam, że któraś podpowie mi czy można używać tribiotyku w ciąży? Pytałam lekarzy, farmaceutów i ze można ale nie wiem....

reklama
Myślałam, że któraś podpowie mi czy można używać tribiotyku w ciąży? Pytałam lekarzy, farmaceutów i ze można ale nie wiem....
To z ulotki
W okresie ciąży nie stosuj żadnego leku bez konsultacji z lekarzem!
Bardzo ważne jest, aby przed zastosowaniem jakiegokolwiek leku w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią skonsultować się z lekarzem i wyjaśnić ponad wszelką wątpliwość potencjalne zagrożenia i korzyści związane ze stosowaniem danego leku. Jeżeli jesteś w ciąży lub planujesz ciążę skonsultuj się z lekarzem.
Nie należy stosować preparatu w okresie ciąży ani w okresie karmienia piersią.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry