reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Kochana usuń, albo zakryj pesel - to chyba niezbyt bezpieczne. No anemię masz, hemoglobina jeszcze nie tak tragicznie, ale hematokryt mocno Ci poleciał. Masz gdzieś sklep zielarski? Kup sobie sok z pokrzywy i pij codziennie rano i wieczorem, powinno trochę pomóc. A pewnie i tak dostaniesz żelazo.

reklama
1472581023-hzlyrz.jpeg

Jagódka masz racje - wstawiam jeszcze raz wersje bez danych :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do ruchów to mój mąż zaliczył dziś pierwszego nieśmiałego kopniaczka :-) później w o będę miała czad . Wiki to potrafił tak skończyć na pęcherz że dosłownie sikałam pod siebie i nie mogłam tego powstrzymać. Jagódka mamy miejsce całkowicie prywatne. Jakiś czas temu założyłam prywatną grupę, chyba Cię do niej dostałam. A ja nie wytrzymała i musiałam sobie grzybowej ugotować. Uwielbiam :-)

1472581023-hzlyrz.jpeg

Jagódka masz racje - wstawiam jeszcze raz wersje bez danych :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NatkaPolka Oj hematokryt poleciał :) Suplementacje zelazem miałam na to...U mnie Tardyferon Fol w miesiąc się uporal z tym. Ja jeszcze ferrytyne miałam niską :) sok z pokrzywy jest ok..Ale ja trafiłam na taki z alkoholem fujj jeszcze przed ciaza.

Przekierowuje mnie na podforum o ładnych piersiach:D idę spać,dobrej nocy, może z komputera ten link będzie działać, jutro sprawdzę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Forum o ladnych piersiach? uuuu to napewno o nas watek :D
NatkaPOlka - anemia jak nic, ja kupowalam suszona pokrzywe, podniosla wyniki i usuwa nadmiar wody z organizmu co bylo dobre na opuchniete nogi i rece pod koniec ciazy, polecam!
Ja tez w domu za l4 na plecy..przekichane, zobaczymy czy za 2 tyg bedzie cos lepiej, zeby do pracy wracac

reklama
Do góry