reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Już widzę że potwierdza się płeć może zrobiły byśmy nową listę lutówek z uwzględnieniem płci i imion, taką bez komentarzy? Jak coś to mogę taką zrobić

Bardzo dobry pomysl!

Sojnabig wspolczuje omdlen :-/ ja co prawda nie mdleje,ale przy zbyt szybkiej zmianie pozycji mam mega zawroty

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Robilam rzesy tylko do slubu i to bylo straszne ;) moje rzesy sa dlugie ale chcialam troche je zagescic... Po pierwsze ten klej do ktorego byly przyklejane strasznie mnie piekl... I juz w polowie chcialam sie poddac, zamiast zagescic przedluzyla mi i byly tak dlugie ze nawet olkulary ciezko bylo zalozyc ( cale szczscie na zdjeciach wyglada ok) ale najgorsze ze one mialy same odpadac i odpadaly... Ale pojedynczo wiec jak juz poszlam do pracy to wygladalam jak klaun nanjednym oku 3 dlugie rzesy na drugim 6 ... Itp... Az pozniej przez kilka dni zostala mi jedna i nie chciala odpasc :) juz nigdy wiecej nie przedluze ..

Wspolczuje omdlenia... Mi tylko kilka razy zrobilo sie slabo jak jest kolejka ale zawsze przy kasie sa napoje i jak wypije cos to mi przechodzi. Czytalam ze w polsce na kazdej wizycie tzn co miesiac sprawdzaja krew mi lekarka tylko raz robila badania i mowilam jej ze u mnie w rodzinie rodzice , brat i siostra maja cukrzyce i nawet cukru mi nie sprawdzila..
W niedziele zrobilam krupnik i nie wiem czy go wywalic czy mozna zamrozic bo zrobilam wielki garnek a tylko ja jem...
Dzisiaj mam 1 dzien wolnego huuurrrra , wczoraj 9 h i do tego 5 dzieci, wiedza ze jestem w ciazy ale mnie wykonczyly :)
Ja nie na każdej wizycie mam badanie moczu, a krew to chyba z 4 razy w tym glukoza. W poprzedniej ciąży gin chciał co wizyta morfologie.

Sojnabig współczuję omdlenia. Ja miałam takie akcje jeszcze na studiach. Myślę że to już wtedy była kwestia tarczycy, ale zasłabniecia miałam bardzo często a badania cukru j żelaza e normie. Na tsh jeszcze wtedy nie wpadłam.

Jagódka u mojej kosmetyczki nie ma zmiłuj. Raz się spóźniłam 5 min, a chciałam pakiet brwi plus rzęsy i musiałam wybrać bo powiedziała ze nie zdąży przed następna klientką. Fakt, że u niej jak mam na konkretną godzinę to tak wchodzę.

A ja się źle przychyliłam i jak pdnosilam Ale to mnie zaciągnęło w plecach tak, że się teraz w ogóle przychylił nie mogę. Taki mam ból jak przy rwie kulszowej... a tu jeszcze 5 miesięcy do porodu. Obłęd. Rozsypie się do tego czasu.:errr::szok:

Ja nie na każdej wizycie mam badanie moczu, a krew to chyba z 4 razy w tym glukoza. W poprzedniej ciąży gin chciał co wizyta morfologie.

Sojnabig współczuję omdlenia. Ja miałam takie akcje jeszcze na studiach. Myślę że to już wtedy była kwestia tarczycy, ale zasłabniecia miałam bardzo często a badania cukru j żelaza e normie. Na tsh jeszcze wtedy nie wpadłam.

Jagódka u mojej kosmetyczki nie ma zmiłuj. Raz się spóźniłam 5 min, a chciałam pakiet brwi plus rzęsy i musiałam wybrać bo powiedziała ze nie zdąży przed następna klientką. Fakt, że u niej jak mam na konkretną godzinę to tak wchodzę.

A ja się źle przychyliłam i jak pdnosilam Ale to mnie zaciągnęło w plecach tak, że się teraz w ogóle przychylił nie mogę. Taki mam ból jak przy rwie kulszowej... a tu jeszcze 5 miesięcy do porodu. Obłęd. Rozsypie się do tego czasu.:errr::szok:

Nie ja akurat wyniki tarczycy wszystkie mam w normie, to raczej ciążowa sprawa..

O jeeej wiem co czujesz z tymi plecami, mnie tak łapie jak się przekrecam z leżenia na plecach na bok... Tragedia.

Patrzcie co znalazłam dzisiaj na jednym forum... Nie rozumiem, jak kopniaczki można nazwać "dolegliwością" i twierdzić że to "głupie uczucie"...
1472577552-ujloud.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig Te odczucia kopniaczki,ruchy są inaczej odczuwane przez osoby bardzo szczupłe, niż takie normalnej budowy,wiec chyba wiem o co chodzi autorce tego posta. Kopniaczki,musniecia, smyrniecia sa fajne do pewnego etapu, niestety tak było u mnie :/ Potem sprawialo to bol...niestety. Nie zapomnę jak mały się przekrecal do położenia glowkowego, łzy mi leciały, potem nóżkami już do konca kopal po zebrach że ciężko było oddech złapać. Takze zastanawiam sie jak bedzie teraz, teraz mam lozysko na przedniej sciance to moze zamortyzuje troche:) tym bardziej ze ja ruchy dzidzi te smyrniecia juz w 13tyg czulam, teraz w 16tyg mam istne wesole miesteczko w srodku kilka razy dziennie:) Przy drugim dzidzi niby sie wczesniej czuje te ruchy,przy pierwszym w 15tyg czułam :)

Oj mi też dzieciaki dawały popalić, bolało jak cholera. Klaudia się przeciągała i namiętnie wbijała pięty w moje żebra po jednej stronie, a Adam walił gdzie popadnie jak kickboxer.. Mam gdzieś filmy jak cały brzuch mi chozi.
Kasia.zosia w Lublinie
Elenna i słusznie, to Twój problem, a nie wszystkich innych klientek;) btw brwi też muszę ogarnąć, bo słońce mi je rozjaśniło, tak jak i włosy z resztą, ale włosy to na plus:)

Oj mi też dzieciaki dawały popalić, bolało jak cholera. Klaudia się przeciągała i namiętnie wbijała pięty w moje żebra po jednej stronie, a Adam walił gdzie popadnie jak kickboxer.. Mam gdzieś filmy jak cały brzuch mi chozi.
Kasia.zosia w Lublinie
Elenna i słusznie, to Twój problem, a nie wszystkich innych klientek;) btw brwi też muszę ogarnąć, bo słońce mi je rozjaśniło, tak jak i włosy z resztą, ale włosy to na plus:)
To u mnie jeden osobnik robił to co Twoja dwojeczka hihi.. oj brzuch chodził jak szalony czasem. Kiedyś myślałam ze piętą mi skórę przebije haha

reklama
Do góry