reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Karnataka- ale będziesz miała podwójna robotę jak się maluchy urodza, wiec odpoczywaj :)

Ja niestety też cierpię na ciążowego lenia [emoji23]

Pola - jeju ile bym dała żeby nie musieć gotować ! Ale ci zazdroszczę !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Emma jak sie czujesz ?
ja ide jutro na usg i mam stracha ....odebrałam dzis wyniki krwi itd i jest ok, cukier 82 fajnie bo balam się ze bedzie gorzej

Karnataka- ale będziesz miała podwójna robotę jak się maluchy urodza, wiec odpoczywaj :)

Ja niestety też cierpię na ciążowego lenia [emoji23]

Pola - jeju ile bym dała żeby nie musieć gotować ! Ale ci zazdroszczę !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ja jestem z tego powodu b szczęśliwa ja lubię gotować i zawsze cos tam pichcilam ale teraz...jak jestem w pracy dziewczynki sa u tesciow i jak je odbieram to są najedzone i ja tez dostaje obiadek juz umowilam się wstępnie z tesciowa ze jak urodza się maluszki to na początku będzie nam gotować b na to liczę

ja mam termin zgodny na 27 ale pewnie i tak będzie szybciej , moje są dwuowodniowe dwukosmowkowe jak się czujesz ?
Moje też. U mnie troche inaczej bo jestem po transferze na cyklu sztucznym, wiec mimo ze OM mialam 20.05, to z owulacji wychodzi 18.05. W spzitalu z usg wyliczyli mi tp na 22-24 luty.
Już czuje sie wzglednie. Mdlosci powolutku mijaja, z rana mały rzyg jeszcze sie zdarza. Ogolnie nie przechodze ciazy jakos super źle z uwagi na dwojke, ale niestety juz dwa razy krwawiłam bo miałam krwiaka. Ostatnio w sobote byla przymusowa wizyta na izbie przyjec. Mam wielka nadzieje ze to nie bedzie tyle w tej kwestii ;) Na razie na zwolnieniu do rozwiazania i leże jako pan i wladca pilota :D
A jak u Ciebie?

Moje też. U mnie troche inaczej bo jestem po transferze na cyklu sztucznym, wiec mimo ze OM mialam 20.05, to z owulacji wychodzi 18.05. W spzitalu z usg wyliczyli mi tp na 22-24 luty.
Już czuje sie wzglednie. Mdlosci powolutku mijaja, z rana mały rzyg jeszcze sie zdarza. Ogolnie nie przechodze ciazy jakos super źle z uwagi na dwojke, ale niestety juz dwa razy krwawiłam bo miałam krwiaka. Ostatnio w sobote byla przymusowa wizyta na izbie przyjec. Mam wielka nadzieje ze to nie bedzie tyle w tej kwestii ;) Na razie na zwolnieniu do rozwiazania i leże jako pan i wladca pilota :D
A jak u Ciebie?

życzę żebyś juz nie miala żadnego krwawienia. ..duzo lez i odpoczywaj..
ja czuje sie coraz lepiej, do 10 tyg bylo dosc kiepsko mdłości itd. .ale jest lepiej. .
to jest moja 4 ciąża w domu mam juz 3 córki. .chodzę jeszcze do pracy ale ja mam w pracy b dobrze więc dopóki bede czuła się na siłach i lekarz mi nie zabroni to chce pracowac , no i jutro usg mam nadzieje ze z maluszkami ok

reklama
u mnie imię dziewczynki wybrane było w pierwszej ciąży - Justysia, natomiast chłopak trzeci będzie miał na imię Tymoteusz :) jako, że musi być z sz., bo mam Mateusza i Szymona ;)
a o porodach się nie wypowiadam, bo miałam dwa cc, więc trzeci poród jest oczywisty o_O

Ostatnia edycja:
Do góry