karnataka
Zaciekawiona BB
A widzisz, ja z OM na 22 lutego, moj prof wpisal 27, ale i tak nie ma co liczyc ani na jeden ani na drugi terminbliźnięta? ja mam dwójeczke na 27 lutego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz, ja z OM na 22 lutego, moj prof wpisal 27, ale i tak nie ma co liczyc ani na jeden ani na drugi terminbliźnięta? ja mam dwójeczke na 27 lutego
Karnataka- ale będziesz miała podwójna robotę jak się maluchy urodza, wiec odpoczywaj
Ja niestety też cierpię na ciążowego lenia [emoji23]
Pola - jeju ile bym dała żeby nie musieć gotować ! Ale ci zazdroszczę !!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, ja z OM na 22 lutego, moj prof wpisal 27, ale i tak nie ma co liczyc ani na jeden ani na drugi termin
Moje też. U mnie troche inaczej bo jestem po transferze na cyklu sztucznym, wiec mimo ze OM mialam 20.05, to z owulacji wychodzi 18.05. W spzitalu z usg wyliczyli mi tp na 22-24 luty.ja mam termin zgodny na 27 ale pewnie i tak będzie szybciej , moje są dwuowodniowe dwukosmowkowe jak się czujesz ?
Moje też. U mnie troche inaczej bo jestem po transferze na cyklu sztucznym, wiec mimo ze OM mialam 20.05, to z owulacji wychodzi 18.05. W spzitalu z usg wyliczyli mi tp na 22-24 luty.
Już czuje sie wzglednie. Mdlosci powolutku mijaja, z rana mały rzyg jeszcze sie zdarza. Ogolnie nie przechodze ciazy jakos super źle z uwagi na dwojke, ale niestety juz dwa razy krwawiłam bo miałam krwiaka. Ostatnio w sobote byla przymusowa wizyta na izbie przyjec. Mam wielka nadzieje ze to nie bedzie tyle w tej kwestii Na razie na zwolnieniu do rozwiazania i leże jako pan i wladca pilota
A jak u Ciebie?
Myslalyscie już nad imionami? U nas jeśli chłopiec to bedzie Mikołaj a jeśli dziewczynka to Pola
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom