reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Karnataka- ale będziesz miała podwójna robotę jak się maluchy urodza, wiec odpoczywaj :)

Ja niestety też cierpię na ciążowego lenia [emoji23]

Pola - jeju ile bym dała żeby nie musieć gotować ! Ale ci zazdroszczę !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Emma jak sie czujesz ?
ja ide jutro na usg i mam stracha ....odebrałam dzis wyniki krwi itd i jest ok, cukier 82 fajnie bo balam się ze bedzie gorzej

Karnataka- ale będziesz miała podwójna robotę jak się maluchy urodza, wiec odpoczywaj :)

Ja niestety też cierpię na ciążowego lenia [emoji23]

Pola - jeju ile bym dała żeby nie musieć gotować ! Ale ci zazdroszczę !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ja jestem z tego powodu b szczęśliwa ja lubię gotować i zawsze cos tam pichcilam ale teraz...jak jestem w pracy dziewczynki sa u tesciow i jak je odbieram to są najedzone i ja tez dostaje obiadek juz umowilam się wstępnie z tesciowa ze jak urodza się maluszki to na początku będzie nam gotować b na to liczę

ja mam termin zgodny na 27 ale pewnie i tak będzie szybciej , moje są dwuowodniowe dwukosmowkowe jak się czujesz ?
Moje też. U mnie troche inaczej bo jestem po transferze na cyklu sztucznym, wiec mimo ze OM mialam 20.05, to z owulacji wychodzi 18.05. W spzitalu z usg wyliczyli mi tp na 22-24 luty.
Już czuje sie wzglednie. Mdlosci powolutku mijaja, z rana mały rzyg jeszcze sie zdarza. Ogolnie nie przechodze ciazy jakos super źle z uwagi na dwojke, ale niestety juz dwa razy krwawiłam bo miałam krwiaka. Ostatnio w sobote byla przymusowa wizyta na izbie przyjec. Mam wielka nadzieje ze to nie bedzie tyle w tej kwestii ;) Na razie na zwolnieniu do rozwiazania i leże jako pan i wladca pilota :D
A jak u Ciebie?

Moje też. U mnie troche inaczej bo jestem po transferze na cyklu sztucznym, wiec mimo ze OM mialam 20.05, to z owulacji wychodzi 18.05. W spzitalu z usg wyliczyli mi tp na 22-24 luty.
Już czuje sie wzglednie. Mdlosci powolutku mijaja, z rana mały rzyg jeszcze sie zdarza. Ogolnie nie przechodze ciazy jakos super źle z uwagi na dwojke, ale niestety juz dwa razy krwawiłam bo miałam krwiaka. Ostatnio w sobote byla przymusowa wizyta na izbie przyjec. Mam wielka nadzieje ze to nie bedzie tyle w tej kwestii ;) Na razie na zwolnieniu do rozwiazania i leże jako pan i wladca pilota :D
A jak u Ciebie?

życzę żebyś juz nie miala żadnego krwawienia. ..duzo lez i odpoczywaj..
ja czuje sie coraz lepiej, do 10 tyg bylo dosc kiepsko mdłości itd. .ale jest lepiej. .
to jest moja 4 ciąża w domu mam juz 3 córki. .chodzę jeszcze do pracy ale ja mam w pracy b dobrze więc dopóki bede czuła się na siłach i lekarz mi nie zabroni to chce pracowac , no i jutro usg mam nadzieje ze z maluszkami ok

reklama
u mnie imię dziewczynki wybrane było w pierwszej ciąży - Justysia, natomiast chłopak trzeci będzie miał na imię Tymoteusz :) jako, że musi być z sz., bo mam Mateusza i Szymona ;)
a o porodach się nie wypowiadam, bo miałam dwa cc, więc trzeci poród jest oczywisty o_O

Ostatnia edycja:
Do góry