sojnabig
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 16 Listopad 2015
- Postów
- 14 250
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja tak apropos trzeciej ciazy, bo jest tu nas sporo. Ostatnio słyszałam że trzecie dziecko rodzi się najszybciej i najlatwiej? Co myslicie?
Hej dziewczyny, wpisalam sie na liste i chcialabym do Was dolaczyc oczekuje dwojeczki niby na 22.02 ale oby do poczatku lutego dotrwac i tego bede sie trzymac
Tak wiec witam Was serdecznie
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
czy farbujecie włosy w ciąży??
ja farbuje na blondzik ide jutro
Sojnabig nic szczególnego. Podsmażam cebulkę na patelni na oliwie, na to rzucam pomidory sparzone i obrane ze skórki (nacięte na krzyż do gorącej wody na chwilę, wyjmuję i skóra sama schodzi). I tu mozolnie mieszam aż się to to zredukuje - na moją duża patelnię, jakieś 2h , potem daję cukier, sól, pieprz, słodką paprykę, wyciskam czosnek, dodaję świeżą siekaną bazylię - co kto lubi. Potem do słoików, pasteryzuję w piekarniku, bo tak mi wygodniej. I finito, całą zimę może stać Poza sezonem smażę mięso mielone, dodaję ten sos i podaję to z makaronem i żółtym serem startym.
Wszystkozajęte to już wolę wysłać męża niż żeby mi sami wybierali w razie braku towaru..
Sojnabig nic szczególnego. Podsmażam cebulkę na patelni na oliwie, na to rzucam pomidory sparzone i obrane ze skórki (nacięte na krzyż do gorącej wody na chwilę, wyjmuję i skóra sama schodzi). I tu mozolnie mieszam aż się to to zredukuje - na moją duża patelnię, jakieś 2h , potem daję cukier, sól, pieprz, słodką paprykę, wyciskam czosnek, dodaję świeżą siekaną bazylię - co kto lubi. Potem do słoików, pasteryzuję w piekarniku, bo tak mi wygodniej. I finito, całą zimę może stać Poza sezonem smażę mięso mielone, dodaję ten sos i podaję to z makaronem i żółtym serem startym.
Wszystkozajęte to już wolę wysłać męża niż żeby mi sami wybierali w razie braku towaru..