Kasia.zosia - no to ładna waga dzieci wow! Mój był 3500 w terminie i dziekowalam Bogu ze nie więcej nie mniej hah
Jagódka - ja bym tam kanapeczki tez jeszcze zrobiła do tego , bo to raczej zawsze zejdzie ,
Joanna - to może z synkiem do parku i niech śmiga sam a ty siadaj , chociaż on mały do tego jeszcze troszkę , wczoraj byliśmy na takim fajnym placu zabaw taki malutki był ze nawet taki roczniak by dał radę sam sobie poradzić
Agatucca- jeju jaka psinka! Słodka ! Ale córka musiała się cieszyć , i jak nazwała pieska ?krwawienie może być bo termin miesiączki a jak byłaś na usg to nie miałaś przez brzuch ?
Klauduska- to zjedz za mnie coś dobrego i konkretnego bo ja nie mogę haha, dobrze że byłaś u lekarza zrób badanie usg i będziesz miała przynajmniej spokoj umysłu ze sprawdzilas
Ja tam stwierdziłam ze tych rzeczy co nie można to jakoś przeżyje przecież to tylko jakiś tam okres czasu a później można wpierdzielac do woli hih
Rozmaryn- o matko boska ! Ale syn miał wagę niezła , urodziłas sn czy cc ?
Wszystkozajete ale masz apetyt hihi, faktycznie konkret
, ja to właśnie odwrotnie , W. Na mnie krzyczy ze nic nie jem a ja wiesz na śniadanie serek waniliowy z bułka i coś tam słodkiego a teraz obiad robie , może jakaś kolacja jeszcze i to tyle no nic nie mogę wmusic po prostu bleh, same jakby to powiedzieć pierdoły mi wchodzą tylko :/
Airfix- jak tam kobieto ? Chyba jutro masz wizyte cio, kciuki trzymam i dawaj znać co i jak
My dziś wielkie leniuchowanie,po wczorajszym dniu pełnym wrażeń- a pogoda nie powala,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom