reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Właśnie zaczęłam plamić na brązowo. Miałam w czwartek usg, dosyć długie prawie godzinne i trochę mnie lekarz wymęczył, czy możliwe ze cis tam zakrwawiło podczas Usg a teraz się oczyszczam? Nie chce panikować, troszkę boli mnie brzuch jak na okres, dodam ze teraz wypada termin miesiączki. Martwię się

Jak na brązowo, to bym nie panikowała, dużo tej krwi? Na bolący brzuch weź no-spę forte i poleż sobie do końca dnia. Ale myślę że to nie po usg - zaczęłabyś plamić wcześniej. Kurde godzinne usg?! Oszalał lekarz? Wszyscy ginekolodzy, z którymi miałam styczność robią raz dwa, bo uważają, że na tym etapie to nie powinno się za długo jednak dziecka męczyć. Miałaś intensywny weekend? Może za dużo chodziłaś/nosiłaś?

Pieseł super:)

O tortille! Właśnie! Świetny pomysł, kilka razy jadłam,ale kompletnie nie znam żadnego przepisu.. Takie z łososiem i sałatą kiedyś jadłam i były pyszne, poratujecie co tam można napchać i jak się to robi?:)

Na szczęście okazało sie, ze to nic powaznego. Na wszelki wypadek mam zrobic usg piersi.

Agatucca jaki przesliczny psiak! Nie denerwuj sie plamieniem bo pewnie od samego stresu jeszcze sie nasili :*

Dziewczyny ja żadnych mdlosci nie mam. Za to apetyt mam dokładnie za dwoje. Ciagle cos jem, bez przerwy. Na dodatek ciagle spie i wchodzac na drugie pietro sape jak 80latka. Traagedia.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedz mi jaki serek? Jakieś almette? i jak to robisz? Cała tortillę smarujesz tym serkiem, a na to plastry łososia? Kroisz jak się sklei dopiero? Weź tak napisz jak krowie na rowie:D

Właśnie zaczęłam plamić na brązowo. Miałam w czwartek usg, dosyć długie prawie godzinne i trochę mnie lekarz wymęczył, czy możliwe ze cis tam zakrwawiło podczas Usg a teraz się oczyszczam? Nie chce panikować, troszkę boli mnie brzuch jak na okres, dodam ze teraz wypada termin miesiączki. Martwię się

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wątpię że to po usg...:( może być możliwe że to przez termin miesiączki... Obserwuj jak dużo tego jest i czy nie robi się z tego żywa krew. Ewentualnie skontaktuj się ze swoim ginem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry