kasia.zosia
Moderatorka
Ja około 9-11 tygodnia w każdej ciąży miałam ból brzucha jak podczas okresu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zaczęłam plamić na brązowo. Miałam w czwartek usg, dosyć długie prawie godzinne i trochę mnie lekarz wymęczył, czy możliwe ze cis tam zakrwawiło podczas Usg a teraz się oczyszczam? Nie chce panikować, troszkę boli mnie brzuch jak na okres, dodam ze teraz wypada termin miesiączki. Martwię się
Właśnie zaczęłam plamić na brązowo. Miałam w czwartek usg, dosyć długie prawie godzinne i trochę mnie lekarz wymęczył, czy możliwe ze cis tam zakrwawiło podczas Usg a teraz się oczyszczam? Nie chce panikować, troszkę boli mnie brzuch jak na okres, dodam ze teraz wypada termin miesiączki. Martwię się
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
.jagodka polecam tortille z serkiem że szczypiorkiem i wędzony lososiem. Na kazdej imprezie u mnie robila szal
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tego wędzonego na zimno nie możemy, ale goście mogąUWILEBIAM!!!! Też zawsze je robię ale czy my możemy teraz jeść tego łososia? Taka mi ochotę narobiłas...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tego wędzonego na zimno nie możemy, ale goście mogą
Ja nie jem niczego niepasteryzowanego. Na szczęście mój kochany valbon cammembert jest z mleka pasteryzowanego