U
użytkownik 902
Gość
Anna, ja pewnie w ogóle nie tknę, ale mąż ma grillować, więc mu szaszłyki zrobię i niech działa. Przynajmniej obiad dla gości będę miała z głowy Oby tylko tort mi wyszedł, bo się pochalastam jak coś spieprzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio robiłam sama, zwykły biszkopt przekładany śmietanową masą i powidłami wiśniowymi. Tyle tylko, że biszkopty były kolorowe To był mój pierwszy tort, więc wykonanie bez szału Jeszcze mi się rękaw cukierniczy rozwalił Teraz powinno być lepiej.Jagodka mi sam zapach starczy i juz mam mdlosci i bol glowy
a tort jaki planujesz?
Anna to chwal się co oprócz usg was czeka
jak wszystko pojdzie po naszej mysli, to do piatku sie wyjasni, wtedy Wam napisze [emoji6] na razie idzie zgodnie z naszym planem, ale jeszcze troche przed nami...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brzmi dobrze, ale to impreza głównie pod dzieci, a takiego tortu na pewno by nie zjadły.Jagódka dziękuję za książkę, Zara, sprawdzę zaraz na poczcie czy dotarła. Co do tortów moim ulubionym jest tort orzechowy z masą chałwową z bezą, cudo poprostu niebo w gębie☺
dziś mam USG genetyczne o 18:30 i już trochę się stresuję. Mam nadzieję że nie osiwieję całkiem do wieczora