O matko tyle godzin byliśmy w tym parku rozrywki i przez to mały dopiero idzie spać - ze on dotrwał to jestem w szoku , ale myślę że miał super zabawę na różnych karuzela pojezdzilismy i jego ulubionym pociągu , pełno zwierzątek ptaszkow i najróżniejszych innych pierdół, u nas jutro wolny poniedziałek od pracy wiec W. W domku siedzi
, super bo dużo pomaga (uff)
Jeju powiem.wam dziewczyny ze ex nie wie jeszcze o ciąży i jak się dowie to nie wiem. . Ciężko myśleć czego się spodziewać bo on to jak mu tam humor najdzie itp. . Myślę co to będzie, naprawdę. . Ja juz mam chyba z 14 tydzień to już powoli powoli mnie wypycha jescze trochę ukryje ale wiadomo ze całe 9 mies nie dam rady jak później to stop nie zobaczę haha
Ale widziałam. Dzis takiego noworodka jeju zapomniałam jakie dzieciaczki są małe mój to już taki wielkolud jest
hihi aż śmiesznie pomyśleć że mały był a to ubranko co ze szpitala w nim wychodził to do polowy niego jest hih
Jagódka- ja też poproszę te książkę jeśli można (wysłałam priv)
Elenna- możliwe ze przeżywa ale wiesz wie zawsze ze wraca bo on już go bierze na noc od jakiegoś czasu wiem ze on jeszcze mały taki ale od początku była taka porabana sytuacja , nie wiem myślałam nad pójściem do psychologa naprawdę
O to super jeszcze chwilka i bedxie po "operacji odpieluchowanie"hihi , a na noc jeszcze zakładasz ? Ja jeszcze tak ale to też już 3 noce spał bez było ok , później poszedł do exa i cofnięcie do pieluch w nocy, ja bym go musiała przetrzymać w domu bez puszczania go na żadne nocki do jego taty to może by przywykł chociaż też czytałam ze co niektórym dzieciom może się jeszcze nie wydzielać hormon który powoduje w nocy wolniejsze wytwarzanie moczu , nie wiem sama wiec,
No ty musisz zdala od zapachów , mnie strasznie na zapach gotowanego mięsa,
Kasia.zosia- dzieki za cynk o książce dziś taka gruba akcja była ze naprawdę musze bo mnie sąsiedzi przeswieca, syn strasznie dramatyczny jest , aż naprawdę za bardzo to i takie akcje wychodzą a tym bardziej uparty nic się nie da wytłumaczyć i na jego tylko , dziś godzina walki postawienia do kąta ! Wiesz teraz mogę ale nie jak noworodek będzie,
ja właśnie tez jadę do mamy i nie muszę sprzątać o mi gotują hahha, później do W. Do rodziny tez tam nie gotuje - super haha !
Pola - najważniejsze że dobry spec, aby dobrze pomierzyl ja bym chyba go sposobem wzięła i była mega milusia i zagadywała (tylko nie aż tak żeby nie rozproszyć) hehe
Emma - gratuluję 13 tyg
, a jak brzusio ? Wydeło
hehe ?
Pewnie wczasuj ile się da na zapas bo z blizniakami to może być ciężko się zebrać
- chociaż ja teraz zauwazylam ze nie te czasy ludzie wszędzie dzieci "ciągną" nie to co kiedyś
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom