Anna - w sensie nie akceptujesz jej rozumiem
, wiesz zależy jaka osoba jest to da się zobaczyć, ja wiem ze dobrze robie nie będąc z ex bo jeśli on po zdradzeniu mnie z inną jak byłam w ciąży - jest z nią (bo ja do mnie stwierdził musi) a cały czas do mnie pisze ze on ma nadzieję że my się zejdziemy to śmiem twierdzić że gościu ma nie po kolei w głowie... jest taki sam jak był ze mną a teraz w druga stronę - a raz nawet była propozycja mieszkania razem we trójkę ona on i ja plus dziecko hahha wiec wyobraź sobie ze kim mam do czynienia
Elenaa- powodzenia w odpieluchowaniu ja to przeżywałam z moim w maju, dałam rade , dużo cierpliwości życzę
!
A mój ex to dobrze gra bo niby dobro dziecka ale mną chce sterować
Monsku - o matko ale ty to masz zachcianki haha, ja dzis rano wstałam i tak mi się paczka chciało na śniadanie
Wszystkozajete- ja tylko jadę rodzinę podwieszane i nad jezioro , pewnie nad morze tez ale mam blisko wiec noclegu szukać nie trzeba
, a ty gdzieś jedziesz na wakacje ?
Pola - no coś tam staram się was czytać hihi
Ellie - oh jak dobrze ze Cię dzieci rozumieją
, a w jakim są wieku ?
My śmigamy do parku , tam jest zoo I takie różne atrakcje jakieś kolejki itp. Może mały coś pojeździ , już myśleliśmy ze może nie jedziemy bo mały nam taką akcję odwalił wrzaski krzyki rzucania, już nie wiem jak z nim postępować, chyba kupie jakaś książkę tylko nie wiem jaka nawet , ja stosuję karę kąt, ale on taki uparty jest ze szok - dziwię się że jescze żaden sąsiad nie przyszedł bo tak się drze - a tak to naprawdę mile i kochane dziecko nie wiem co w niego wstępuje zawsze mamy masakrę jak wraca od exa trzeba się męczyć 2-3 dni a potem już jest dobrze aż do następnego razu jak pójdzie i wróci , i w koło się tak kręci chyba też za miła jestem ..hehe
A ja tam kupiłam fajna niebieska czapeczke wczoraj i dzidzia dziewczynka tez będzie nosić a co
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom