Pola- gdyby dało się zamówić to bym.chetnie córkę zamówiła haha
, fajnie masz już praktycznie córka jedna dorosła , dwie młodsze tez juz małe nie są
, czekam na te dni kiedy ja juz będę miała duże dzieci hehe
Airfix - dzieki może i się uda .., ale niestety ma prawa koleś do dziecka i umiejętnie próbuje mną rządzić przez to, nie da się go tak o odciąć bo ja będę ta "zła" , gadałam. Już z jednym prawnikiem jeszcze będę gadać z drugim, zobaczymy co co mi powie ten 2 , porównam sobie
Ja dziś byłam w mothercare z zamiarem zakupu dla siebie jakiejś ciążowej bluzki może tunika czy coś a oczywiście wyszłam z torba rzeczy dla synka i dzidzi a dla siebie wielkie zero
haha
Monsku- napisz kobieto co ty jesz np na obiady czy coś , ciekawa jestem
.
Sojnabig- wow to będzie się działo i dzidzia się naslucha hihi
, daj znać jak było
, o ja to niezle podziw dla siostry szczerze !
Kasia.zosia- strasznie zazdroszczę braku mdłości w każdej ciąży jak ty to zrobiłaś
? Hihi ja w pierwszej nie miałam a w tej mam całkiem inne dolegliwości , i męczą i męczą .. to dużo miałaś tych usg , mnie zaprosili na pierwszą wizytę 8 września ! (Połowa ciąży ) i dali numer gdzie mam zadzwonić żeby się na usg umówić (haha) - Irlandia. .. , a co do męża pracoholika to chyba lepszy taki jak leser (tak mi się wydaje )
, może zaciagnij męża na chociaż jedno usg warto przeżyć przecież , ja to teraz chodzę i mowie ze uwierzę ze mam dwójkę dzieci jak będę trzymać dwójkę w ramionach haha - bo jakoś nie chce mi się wierzyć
Densik- a nic nie widać u Ciebie ciąży ?
Jagódka - dużo odpoczynku i spokoju życzę, mężem się nie przejmuj a szczerze ja bym się cieszyła gdyby mój wziął małego i poszedł haha - tylko mój mały ma 3 lata i ciągle po mnie skacze wiec ja to tylko czekam na spokoj ..
hehe , z gotowaniem to mam to samo podejście , nie mam zamiaru każdemu z osobna dania szykować jedzą co jest i koniec, tak jest galeria brzuszkowa , ten ból w zawiasach powinien minąć - ja miałam w kwietniu migdałki wycinane i miałam mega ból ale.on juz minął dobre kilka miesięcy był , dziwne ze go jeszcze masz hmm.
Joanna -nie liczę ze się z exem dogadam to się nie stało przez 3 lata to dlaczego mielibyśmy teraz, chyba już nie liczę na taki cud hehe
,
Maryliese- ja się i tak dziwię ze to 500+ jeszcze działa - obstawiałam ze się skończy po kilku miesiącach
,
Rozmaryn- trzymam kciuki za genetyczne w pn, a podlecz się troszkę mleko z miodem dużo czosnku jak nie da się to do lekarza , póki jescze choroba we wczesnym stadium
Drusia - ja miałam jakby ciągnięcie ale tylko jakoś dzień czy dwa i narazie cisza jest ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom