Ellie - ty pewnie nie będziesz miała takich badań jakie są w Polsce bo po prostu nie praktykują w innych krajach, ja w irl nie mam tego badania - żadnego pobierania krwi nie ma
, chyba że masz cukrzycę co sprawdza ale najpierw musisz się źle czuć albo tam jakieś inne mieć objawy (cukier w moczu itp) a tak to co ty zapomnij , jak idę do szpitala to tylko próbka moczu oddawana i spr. Papierkiem lakmusowym I np słuchanie serduszka a usg masz 3 na cala.ciaze na początku żeby zobaczyć czy wszystko ok , połówkowe i w mojej pierwszej ciąży się wpisałam na jakiś program który był darmowy żeby mieć usg pod koniec ciąży , jak się nic nie dzieje to wiesz wysyłają do domu i mówią ciesz się hehe
, ja tu juz byłam 3 czy 4 razy na prywatnej wizycie a na usg ze szpitala jeszcze cisza
, prędzej pewnie polecę do polski w sierpniu aniżeli pójdę na wizytę przed hehe. Ja osobiście chce zrobić w Polsce , morfologia, toxoplazmoza, HIV, mam spisane jakie badania bo też się dziewczyn na fb pytalam bo u mnie to przecież nic wszystko prywatnie idę a to wybierać trzeba samemu , najlepiej wiedzieć bo przecież też naciagaja.
Może jakaś polska klinika i sobie zrób dla świętego spokoju
Joanna - mi się zawsze marzyły bliźniaki ale cieszyłam się na jedno haha chyba byłby za duży hardcore jak na pierwszy raz zostanie mamą
Misia-A- słodki twój synek ze tak się wczuł
hihi
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom