reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciur-ka Ja też mam takie chwile dość często ze nie dociera do mnie ze drugi dzidziuś bedzie. Wczoraj byłam u koleżanki która ma tygodniowego synka, nie wiem ale czuje ze to nie moja bajka hahah nie mogę uświadomić sobie ze ja też takie maleństwo będę mieć :)

Anna25 Ja też do tej pory cukierki miętowe, ale teraz już po tym nawet rzygam. Boję się do sklepu iść :( mam pustki w lodówce, a ciągnie mnie za mocno żeby wyjść na zakupy. Kolejny trudny dzień

reklama
Kolkę zawiązaną z wątrobą i woreczkiem żółciowym???? Ja mam, w pierszej ciąży też miałam, niestety to nie minie, to minie dopiero po porodzie jak hormony się unormują...

Airfix - jednak każda przerwa dłuższa jak ponad rok to się zapomina ze właściwie był taki maluszek , mój juz 3 latka ma (za miesiac) i szok w ogóle nie wyobrażam sobie ze z takiego malucha taki wielkolud jest haha :),

Anna- może spróbuj tego rennie chociaż raz dziennie żeby mieć z głowy , w ciąży można brać ,

U mnie też najlepiej z rykiem, :) W. Siedzi nie raz kolo mnie i wpycha mi palce po oczach żeby zobaczyć czy płacze haha , a jak płacze to on :" czemu placzes!" A ja na to " nie wiem " hahha , hormony ciążowe[emoji14], ale synkiem jak byłam w ciąży to nie płakałam nic a nic w ogóle tak mi chyba hormony nie szalały, a wczoraj ten zapach gotowane go mięsa mnie chyba "zabił" , bo później jak juz zupa była gotowa to wcinałam aż się uszy trzęsły :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Emma - idę dopiero po 18 do lekarza ale z tego co wyczytałam w mądrych internetach to ciągle zaparcia i silne kłucie w lewym boku przy siadaniu i wstawaniu nazwali kolka ciążowa czyli wszystko to co ja mam ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Ja to po 8latach całkiem zapomniałam ze dzieci są takie małe :) Ja się powstrzymuje od płaczu choć czasem łzy w oczach stają bez niczego, nawet podczas reklam :)

Emma - idę dopiero po 18 do lekarza ale z tego co wyczytałam w mądrych internetach to ciągle zaparcia i silne kłucie w lewym boku przy siadaniu i wstawaniu nazwali kolka ciążowa czyli wszystko to co ja mam ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam kłucie z prawej strony pod żebrami i promieniuje do kręgosłupa u mnie to woreczek żółciowy...:'( w poprzedniej ciąży też to miałam i jest to bardzo uciążliwe...

reklama
Do góry