reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Hej dziewczyny :) u nas już 11t5d :) jutro prenatalne, trzymajcie kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki sojnabig!!
Ellie mowią że w ciąży farba słabiej łapie...

Ja narazie nic nie smaruje,mam takie wrażenie że jak jeszcze nie rosne to nie muszę ;D
Dziewczyny dzis się dowiedziałam(pierwsza wizyta u lekarza) że mam termin na 2 marca 2017. to ja tu chyba nie pasuje ? powinnam się przenieść do marcowych mam co??
A tak wg to chciałam powiedzieć że wszystko ok, zarodek się pojawił, serduszko ładnie bije ;))

reklama
Hej Laski, ja co zjem to mam niesmak w ustach najgorzej ze słodkim bleeeee :p

Poruszony został wątek farb.... Hmm. Powiem tak za tydzień idę do fryzjera;) w poprzedniej ciąży byłam chyba dwa razy powiedziałam lekarzowi i fryzjerce podobno czasy szkodliwych związków już za nami, ale lepiej wspomnieć. Na wszelki wypadek jutro idę na wymaz z pochwy, bo chyba coś mi się przyczepilo :( to zapytam doktora i dam Wam znać:p

Biuścik już smaruje trochę brzuszek też, w poprzedniej ciąży dwa razy dziennie.

Kciuki sojnabig!!
Ellie mowią że w ciąży farba słabiej łapie...

Ja narazie nic nie smaruje,mam takie wrażenie że jak jeszcze nie rosne to nie muszę ;D
Dziewczyny dzis się dowiedziałam(pierwsza wizyta u lekarza) że mam termin na 2 marca 2017. to ja tu chyba nie pasuje ? powinnam się przenieść do marcowych mam co??
A tak wg to chciałam powiedzieć że wszystko ok, zarodek się pojawił, serduszko ładnie bije ;))
super :-) ja ma termin na 27 lutego to tylko 2 dni roznicy :-)
ja farbuje wlosy , moja fryzjerka wie ze jestem w ciazy i stosuje delikatne srodki ...w poprzednich ciazach tez farbowalam i wszystko ok

sojnabig trzymam kciuki za wynik badan prenatalnych , ja ma swoje 24 lipca pobranie krwi a usg 25 sierpnia ...

wszystko mi sie pomieszalo: kto i co powiedzial :) temat farb sie przewija,ale ja nie poradze w tym temacie, bo nigdy wlosow nie farbowalam i nie sadze, zebym zaczela wlasnie teraz :) co do aktywnosci fizycznej to zalezy od osoby, od tego jak byla aktywna "przed" i jak znosi teraz ciaze.. ja tez bylam superaktywna,ale teraz jestem po prostu zmeczona, jak mam dobry dzien i mi sie chce to ide na marszobiegi, albo z kijkami ale ni wyobrazam sobie robic brzuszkow czy skakac. Rozciagam sie czasami i na walku czesto, bo mam problemy z miesniami bioder itp .. w poprzedniej ciazy w drugim symestrzezle samopoczucie odeszlo jak reka odjal, ale raczej sie nie nastawiam az tak bojowo, bo czasami ciaze sa rozne

ja prenatalne za ok 3 tyg

zycze NAM mniej mdlosci dzisiaj :)

ps wczoarj w sklepie prawie puscilam pawia, ucieklam ze sklepu "za rog" ale wstyd jak cholera.. chyba sobie zaloze opaske na czolo "nie umieram, nie mam choroby zakaznej: JESTEM W CIAZY" :D

to prawda ja tez odczuwam duzo wieksze zmeczenie ..ale czekam na koniec mdlosci dajesz mi nadzieje ze moze juz niedlugo :-)
W 10 tyg.poczułam się lepiej, ale nadal mdli mnie szczególnie wieczorem i w nocy, no i zdarza mi się zwymiotować :-\ ale jest zdecydowanie lepiej niż 3 tyg.wcześniej... ja też mam nadzieję że idzie ku lepszemu :-)

reklama
Emma248 robiłaś mu może badania na toksoplazmoze? Co jak dziecko sie urodzi? Moj narzeczony chce oddac komus kota na pewno przed narodzinami dziecka a ja sobie tego nie wyobrażam. Dodatkowo teściowa tez jest za tym, żebyśmy oddali zwierzaka bo kiedys jej corke by udusil kot znajomych... Moja mama mowi, ze go nie upilnuje jak bedzie dzidzius. Nawet nie biore ood uwage wydania kotki ale nie wiem jak przekonac narzeczonego.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry