Czym smarujesz ? podasz link? nie mam pojęcia w co sie zaopatrzećHej Laski, ja co zjem to mam niesmak w ustach najgorzej ze słodkim bleeeee
Poruszony został wątek farb.... Hmm. Powiem tak za tydzień idę do fryzjera w poprzedniej ciąży byłam chyba dwa razy powiedziałam lekarzowi i fryzjerce podobno czasy szkodliwych związków już za nami, ale lepiej wspomnieć. Na wszelki wypadek jutro idę na wymaz z pochwy, bo chyba coś mi się przyczepilo to zapytam doktora i dam Wam znać
Biuścik już smaruje trochę brzuszek też, w poprzedniej ciąży dwa razy dziennie.
reklama
Ja sama wg wyników już przeszłam toxo w przeszłości, więc teraz to dziecku nie zagraża, a o losie kota zdecydujemy jak dzieci się urodzą, ale nie sądzę abyśmy go oddali, on będzie za nami tęsknić bo od urodzenia jest z nami, przecież ludzie mają zwierzęta w domu i dzieci się z nimi wychowują, czemu nam ma się nie udać???Emma248 robiłaś mu może badania na toksoplazmoze? Co jak dziecko sie urodzi? Moj narzeczony chce oddac komus kota na pewno przed narodzinami dziecka a ja sobie tego nie wyobrażam. Dodatkowo teściowa tez jest za tym, żebyśmy oddali zwierzaka bo kiedys jej corke by udusil kot znajomych... Moja mama mowi, ze go nie upilnuje jak bedzie dzidzius. Nawet nie biore ood uwage wydania kotki ale nie wiem jak przekonac narzeczonego.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Klauduska
Fanka BB :)
Emma248 wlasnie ja czekam na wyniki. Wizyte mam dopiero na poczatku sierpnia i wtedy poznam wyniki badan. Mam nadzieje, ze u mnie wyjdzie to samo ;x
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja dziś z synem szału dostane, wyprowadza mnie z równowagi, chyba taki dzień,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
u nas wczoraj bylo to samo, istny szal [emoji58] [emoji17]
oby dzis bylo lepiej ;-)
Basiatoja- jak masz ochotę to zostań no nie wiem decyzja należy do Ciebie jak ci wygodnie ja mam tak rozległy termin ze waha się pomiędzy 30.01 a 09.02 (wg lek.) (Wg moich obliczeń moich 30. 01-02.02) no ale już zostałam na lutowkach . , gratulacje dzieciątka - swoją drogą nie mogę uwierzyć że już terminy ma marzec się zaczęły hih czas leci strasznie szybko .
Asia - a co jesz ciekawego ? Ja tylko słodkie Mogę wr.juz widzę te.moja wagę w tej ciąży poracha . Mam nadzieje ze nic poważnego się nie przyczepiło.
Monsku- wybacz ze się za śmieje z twojej historii hehe -.no mega wstyd ! A co cie tak ruszyło jakieś zapachy żarcia ?
Klauduska- któraś mama tu miała kotka i trzeba się spr. Na toxo - trzymam kciuki żebyś dala rade przekonać narzeczonego żeby kotek został bo szkoda oddać każdy inaczej się zachowuje w stosunku do dzieci to ze jeden coś tam próbował zrobić nie znaczy ze wasz tak się zachowa z reguły zwierzaczki właśnie bronią bobaski
Anna- dzieki tez liczę aby dziś było lepiej , haha bo psychicznie nie dam rady . Bo mam jeszcze takie wahania nastroju ze wczoraj to już ryczałam na koniec dnia .. , zastanawiając się czy jestem w ogóle dobra matka skoro dziecko ma gdzieś co mówię , i zaraz poszło dalej ze jak ja dam radę sama z dwójką (W. Dużo I długo w pracy) no i wtedy to się ryk zaczął heh...
Dzis mam nadzieje ze będzie lepszy dzień dla mnie , w niedziele wizyta doczekać się nie mogę , znów będziemy filmik kręcić dzidziolka .
Asia - a co jesz ciekawego ? Ja tylko słodkie Mogę wr.juz widzę te.moja wagę w tej ciąży poracha . Mam nadzieje ze nic poważnego się nie przyczepiło.
Monsku- wybacz ze się za śmieje z twojej historii hehe -.no mega wstyd ! A co cie tak ruszyło jakieś zapachy żarcia ?
Klauduska- któraś mama tu miała kotka i trzeba się spr. Na toxo - trzymam kciuki żebyś dala rade przekonać narzeczonego żeby kotek został bo szkoda oddać każdy inaczej się zachowuje w stosunku do dzieci to ze jeden coś tam próbował zrobić nie znaczy ze wasz tak się zachowa z reguły zwierzaczki właśnie bronią bobaski
Anna- dzieki tez liczę aby dziś było lepiej , haha bo psychicznie nie dam rady . Bo mam jeszcze takie wahania nastroju ze wczoraj to już ryczałam na koniec dnia .. , zastanawiając się czy jestem w ogóle dobra matka skoro dziecko ma gdzieś co mówię , i zaraz poszło dalej ze jak ja dam radę sama z dwójką (W. Dużo I długo w pracy) no i wtedy to się ryk zaczął heh...
Dzis mam nadzieje ze będzie lepszy dzień dla mnie , w niedziele wizyta doczekać się nie mogę , znów będziemy filmik kręcić dzidziolka .
ale śliczne zdjecie ja tez mialam koty przy poprzednich ciazachMój dobrze wie że prędzej on wyjdzie z domu niż koty ;-) w pierwszej ciąży były z nami, synu się przy nich wychowywał i będą tu nadal ;-)
a co do kremow to znalazlam info, za b dobry jest naturalny olejek z migdalow i bio oil ..
Asia3003
Basiatoja.. Używam Matruele można go stosować od pierwszego dnia ciąży W pierwszej też go używałam drogi, bo chyba 90 zł, ale mnie nie zawiódł
Miciur-ka jem tosty , pizze hihi zupke, gołąbki co się da itak koniec końców niedobrze mi po wszystkim hahhaha.
A doły też mam tak jak Ty jak ja z dwójką dam radę, do tego mam głupie sny i ciągłego focha na mojego M., albo wkręcam sobie, że mnie nienawidzi
Miciur-ka jem tosty , pizze hihi zupke, gołąbki co się da itak koniec końców niedobrze mi po wszystkim hahhaha.
A doły też mam tak jak Ty jak ja z dwójką dam radę, do tego mam głupie sny i ciągłego focha na mojego M., albo wkręcam sobie, że mnie nienawidzi
Alola26 - ja też mam skierowanie do laboratorium alab, przynajmniej wiem na jaką mniej więcej kwotę mam się nastawić.
Pójdę na badania pewnie w piątek rano a później do pracy. Ja się zastanawiam jak wytrzymam na czczo bo jak tylko wstaje to już jestem głodna ;-)- chociaż jem 5 razy dziennie małe porcje. Najwyżej będzie mi burczalo w brzuchu na pół przychodni ;-)
Pójdę na badania pewnie w piątek rano a później do pracy. Ja się zastanawiam jak wytrzymam na czczo bo jak tylko wstaje to już jestem głodna ;-)- chociaż jem 5 razy dziennie małe porcje. Najwyżej będzie mi burczalo w brzuchu na pół przychodni ;-)
reklama
Elenna
Alola ja jak zadzwoniłam do Alabu to szczeka na ten pakiet opadła 196 zł a badań mi potrzebnych nawet połowy. U nas teraz podnieśli ceny bo się laboratorium rozbudowuje :/ a szkoda bo lubiłam tam chodzić, w przychodniach zawsze pełno emerytów, nie dość że "pachną" to jest jeszcze bulwers jak poproszą ciężarną bez kolejki.
Eveee ja myślę, że gdyby to było rzeczywiście puste jajeczko to już coś by się działo. Mi wtedy późno wyszedł test a i tak druga kreska była bardzo blada i strasznie bolał mnie brzuch, nic nie mogłam podnieść.
Także jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki co by się na następnym usg pokazał mały człowieczek; )
Klauduska z tego co wiem to tylko odchody chorego kota zarażają toxo. Jeśli to kot, który mieszka tylko w domu i nie poluje to ryzyko jest niskie. W sumie weterynarz mi mówiła, że i od psa można się zarazić.
Ja miałam się zamiar wybrać po pierogi, a tu leje i jeszcze mi niedobrze... bleee
Eveee ja myślę, że gdyby to było rzeczywiście puste jajeczko to już coś by się działo. Mi wtedy późno wyszedł test a i tak druga kreska była bardzo blada i strasznie bolał mnie brzuch, nic nie mogłam podnieść.
Także jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki co by się na następnym usg pokazał mały człowieczek; )
Klauduska z tego co wiem to tylko odchody chorego kota zarażają toxo. Jeśli to kot, który mieszka tylko w domu i nie poluje to ryzyko jest niskie. W sumie weterynarz mi mówiła, że i od psa można się zarazić.
Ja miałam się zamiar wybrać po pierogi, a tu leje i jeszcze mi niedobrze... bleee
Ostatnia edycja: