reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Eveee, tak mi przykro :( :(

Edit. Dopiero doczytałam kolejne strony - faktycznie z tego co mówią dziewczyny to jest nadzieja! Trzymam kciuki, ze zarodek się znajdzie :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Może niepotrzebnie ta lekarka mi mierzyła ten pęcherzyk...

ja mialam podobnie. Do lekarza poszlam tydzien wczesniej niz planowalam ze wzgledu na lekkie brazowe plamienia. Serduszka nie bylo, nic na podtrzymanie nie dostalam, jedynie zalecenie odpoczynku z informacja ze bedzie co ma byc i poleceniem kontroli 2 tygodnie pozniej.

Na kontroli serduszko bylo, tylko ciaza 5 dni mlodsza niz wg OM, stad to oczekiwanie :)

eveee bierzesz jakiś progesteron? Jeśli to 6 tydz to za tydzień powinien być widoczny dobrze zarodek w środku, chyba nie ma się co męczyć do 22, jeśli możesz wcześniej sprawdzić. Powtórka bety ma sens jak masz wynik sprzed 72h np, bo po tygodniu czy dwóch to nie bardzo jest jak ocenić czy przyrost jest prawidłowy.

eveee bierzesz jakiś progesteron? Jeśli to 6 tydz to za tydzień powinien być widoczny dobrze zarodek w środku, chyba nie ma się co męczyć do 22, jeśli możesz wcześniej sprawdzić. Powtórka bety ma sens jak masz wynik sprzed 72h np, bo po tygodniu czy dwóch to nie bardzo jest jak ocenić czy przyrost jest prawidłowy.
Nie biorę progesteronu. Nie mam plamień ani nic. Lekarka mówiła, że pęcherzyk jest ładny, okrągły i kosmówka prawidłowa.

Evee, nie stresuj sie tylko skonsultuj za kilka dni z innym ginem.
Moje mdlosci wczoraj pojawily sie poznym popoludniem i trwaly do poznej nocy, az mnie bol glowy obudzil, masakra.
Jeju, jak ja nie moge doczekac sie piatku!!!

8599e6ydh9ss8jgy.png

cześć dziewczyny zaczelam dopiero wkrecac sie do forum i nie pewnie nie nadrobie tyle jest juz wpisow ale od razu razniej w grupie jak czytam - mamy podobne dolegliwości ja tez mam mdlosci straszne , bole brzucha jakby male - na usg wyszly dwie fasolki- doslownie rozpychaly sie , to moja 4 ciaza i 3 poprzednie tez daly mi w kosc, ale teraz mam 3 super corki i wiem ze warto sie przemeczyc, oby do konca pierwszego trymestru i musi byc lepiej .. pozdrawiam wszystkie dziewczyny:-) :)

reklama
Elenna- ale to luteine bralas i betę spr.? Dobrze rozumiem ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo leżałam w szpitalu na podtrzymaniu, a miałam cykle między 24 a 37 dni, więc była nadzieja. Co prawda te przyrosty ze szpitala były już w dolnej granicy normy,ale nie spadały.

Eveee jedyne co możesz zrobić to być dobrej myśli i czekać. Może poszukaj innego gina szybciej, bo przez 2 tyg to Ty się zadręczysz, a może wszystko jest ok.

Anna to chyba przez tą pogodę ja też ledwo na oczy patrzę.

Do góry