reklama
Elenna
Fanka BB :)
Eveee idź pod koniec tyg do innego gina na usg. Póki nie krwawisz jest nadzieja.
Miciur-ka z tym przyrostem bety to nie takie hop. Ja przyrost miałam w normie do samego krwawienia, które zaczęło się pod koniec 7 tc. Na luteinie jeszcze tydzień był w normie a pecherzyk pusty.
Miciur-ka z tym przyrostem bety to nie takie hop. Ja przyrost miałam w normie do samego krwawienia, które zaczęło się pod koniec 7 tc. Na luteinie jeszcze tydzień był w normie a pecherzyk pusty.
mloda1234
Zaangażowana w BB
Eveee ja byłam na usg wg ostatniej miesiączki w 6t4d i był pusty pęcherzyk. Mało tego beta wcale nie przyrastała za szybko o czym nawet tu na forum pisałam. 6 dni pózniej był juz zarodek z serduszkiem z wiekiem ciąży 5t5d czyli 7t1d wg OM !!! Po prostu bardzo późno miałam owulacje nie trać nadziei. Natomiast nie czekałabym 3 tygodni tylko poszła do kogoś innego w poniedziałek lub wtorek za tydzień
eveee
Moderatorka
A jakiej wielkości miałaś pęcherzyk?Eveee ja byłam na usg wg ostatniej miesiączki w 6t4d i był pusty pęcherzyk. Mało tego beta wcale nie przyrastała za szybko o czym nawet tu na forum pisałam. 6 dni pózniej był juz zarodek z serduszkiem z wiekiem ciąży 5t5d czyli 7t1d wg OM !!! Po prostu bardzo późno miałam owulacje nie trać nadziei. Natomiast nie czekałabym 3 tygodni tylko poszła do kogoś innego w poniedziałek lub wtorek za tydzień
mloda1234
Zaangażowana w BB
Eveee mi ani raz nie mierzyła pęcherzyka na usg bo uważa to za bardzo niemiarodajne i stresujące, bo wielkość pęcherzyka nie jest wyznacznikiem wieku ciąży kazała czekać, czekałam, poszłam za 6 dni i była fasolka z mrugajacym serduszkiem
eveee
Moderatorka
22.07. mam kolejne usg u innego gina. Zwariuję do tego czasu... [emoji22]Eveee mi ani raz nie mierzyła pęcherzyka na usg bo uważa to za bardzo niemiarodajne i stresujące, bo wielkość pęcherzyka nie jest wyznacznikiem wieku ciąży kazała czekać, czekałam, poszłam za 6 dni i była fasolka z mrugajacym serduszkiem
reklama
eveee trzymam kciuki...22.07. mam kolejne usg u innego gina. Zwariuję do tego czasu... [emoji22]