reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

Evee Musisz być dobrej myśli. Odczekaj tydzień, zrób betę. A może za tydzien byś poszła do innego lekarza sprawdzić? Dobrze u kilku skonsultować. Trzymam kciuki &&&&

reklama
Eveee idź pod koniec tyg do innego gina na usg. Póki nie krwawisz jest nadzieja.

Miciur-ka z tym przyrostem bety to nie takie hop. Ja przyrost miałam w normie do samego krwawienia, które zaczęło się pod koniec 7 tc. Na luteinie jeszcze tydzień był w normie a pecherzyk pusty.

Eveee ja byłam na usg wg ostatniej miesiączki w 6t4d i był pusty pęcherzyk. Mało tego beta wcale nie przyrastała za szybko o czym nawet tu na forum pisałam. 6 dni pózniej był juz zarodek z serduszkiem z wiekiem ciąży 5t5d czyli 7t1d wg OM !!! Po prostu bardzo późno miałam owulacje :) nie trać nadziei. Natomiast nie czekałabym 3 tygodni tylko poszła do kogoś innego w poniedziałek lub wtorek za tydzień

eveee Sądzę, że dziewczyny mają rację,też bym tak zrobiła, że pod koniec tygodnia poszlabym do innego lekarza skonsultować, uważam że nadal jest nadzieja...

Eveee ja byłam na usg wg ostatniej miesiączki w 6t4d i był pusty pęcherzyk. Mało tego beta wcale nie przyrastała za szybko o czym nawet tu na forum pisałam. 6 dni pózniej był juz zarodek z serduszkiem z wiekiem ciąży 5t5d czyli 7t1d wg OM !!! Po prostu bardzo późno miałam owulacje :) nie trać nadziei. Natomiast nie czekałabym 3 tygodni tylko poszła do kogoś innego w poniedziałek lub wtorek za tydzień
A jakiej wielkości miałaś pęcherzyk?

Mloda1234 ma rację, u mnie też tak było koniec 6 t i brak serca a w 8 tygodniu piękne serduszko i moja córka ma teraz 6 lat :-) owu była w innym czasie niż sądziłam...

Eveee mi ani raz nie mierzyła pęcherzyka na usg bo uważa to za bardzo niemiarodajne i stresujące, bo wielkość pęcherzyka nie jest wyznacznikiem wieku ciąży :) kazała czekać, czekałam, poszłam za 6 dni i była fasolka z mrugajacym serduszkiem

Eveee mi ani raz nie mierzyła pęcherzyka na usg bo uważa to za bardzo niemiarodajne i stresujące, bo wielkość pęcherzyka nie jest wyznacznikiem wieku ciąży :) kazała czekać, czekałam, poszłam za 6 dni i była fasolka z mrugajacym serduszkiem
22.07. mam kolejne usg u innego gina. Zwariuję do tego czasu... [emoji22]

reklama
Do góry